Ege Mahallesi’ne Düzenleme, Nişancıpaşa’ya Asfalt - Son Dakika
Güncel

Ege Mahallesi’ne Düzenleme, Nişancıpaşa’ya Asfalt

Ege Mahallesi’ne Düzenleme, Nişancıpaşa’ya Asfalt

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Haftalık Mahalle Ziyaretleri Kapsamında Önce Ege Mahallesi, Ardından Nişancıpaşa Mahallesi'ni Ziyaret Etti.

12.03.2011 10:14  Güncelleme: 10:15

Nişancı Mehmet Paşa Camii'nin arka kısmında bulunan mezarlığın düzenlemesi ve cami bahçesinin çevre düzenlemesi ile ilgili çalışma yapılacağını belirten Başkan Ergün, Nişancıpaşa Mahallesi'nin asfaltla ilgili probleminin de asfalt sezonu açılışında çözüme kavuşturulacağının sözünü verdi.

Haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında her hafta bir mahalleyi ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu hafta iki mahalleyi birden ziyaret etti. Nişancı Mehmet Paşa Camii'ndeki Cuma namazının ardından cami cemaatinin taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün caminin arka kısmında bulunan mezarlığın kötü duruma geldiğini gördü, mezarlığın çevre düzenlemesinin yapılması konusunda Park Bahçe Müdürlüğü yetkililerine talimat verdi. Başkan Ergün'e ziyarette, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, Ege Mahallesi Muhtarı Ali Altıner ve Nişancıpaşa Mahallesi Muhtarı Niyazi Sarol eşlik etti.

Ege Mahallesi'nde Düzenlemeler Başlayacak

Nişancı Mehmet Paşa Camii'nin ardından Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindekiler, Ege Mahallesi'ni ziyaret etti. Ege Mahallesi'ndeki Tezveren Dede Türbesi'nin çevre düzenlemesi ile ilgili talep üzerine gerekli çalışmanın yapılacağı sözünü veren Başkan Ergün, türbenin çevre düzenlemesinin tamamlanmasının ardından ışıklandırmasının da yapılacağını söyledi. Cami ve türbelerin hem tarihi dokusunun, hem de maneviyatının korunmasını kendilerine görev bildiklerini belirten Başkan Ergün, bu tür yerlerin korunması ile ilgili çalışmaların devam edeceğini söyledi. Başkan Ergün, Ege Mahalle Muhtarı Ali Altıner'den mahallenin diğer sorunları ile ilgili de bilgi aldı.

Asfalt Sezonunda Sıkıntı Bitecek

Ege Mahallesi ziyaretinin ardından Nişancıpaşa Mahallesi'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşların ulaşım ve asfaltla ilgili taleplerini dinledi. Bazı sokaklarda araçların çift sıralı parklarla sokakları geçilmez hale getirdiği yönünde şikayette bulunan vatandaşlar, bunun önüne geçilmesini istedi. Konu ile ilgili çalışma yapılarak, sorunun İl Trafik Komisyonu'na iletileceğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, asfaltla ilgili sorunların da asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ege Mahallesi’ne Düzenleme, Nişancıpaşa’ya Asfalt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement