El Freni Çekilmeyen TIR, Donanma Komutanlığı Kapısı Önünde Dehşet Saçtı: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

El Freni Çekilmeyen TIR, Donanma Komutanlığı Kapısı Önünde Dehşet Saçtı: 1 Ölü

El Freni Çekilmeyen TIR, Donanma Komutanlığı Kapısı Önünde Dehşet Saçtı: 1 Ölü

Kocaeli'nin Gölcük İlçesinde el freni çekilmeden viteste bırakılarak parkedilen TIR, vitesin atması sonucu hareket ederek kaldırımda yürüyen bir kadının ölümüne neden oldu.

01.11.2011 14:14

Kocaeli'nin Gölcük İlçesinde Donanma Komutanlığı'na askeri malzeme getiren ve giriş kapısına 150 metre mesafede el freni çekilmeden viteste bırakılarak parkedilen TIR, vitesin atması sonucu hareket ederek kaldırımda yürüyen bir kadının ölümüne neden oldu.

Olay Merkez Mahallesi Donanma Caddesi'nde meydana geldi. Donanma Komutanlığı'na askeri malzeme getirdiği belirlenen Burhan C., yönetimindeki 34 PYZ 66 plakalı TIR'ı, Donanma Komutanlığı nizamiyesi önündeki Donanma Caddesi'nin başına, yaklaşık 150 metre uzağa parketti. Sürücü C., işlemleri yaptırmak için nizamiye kapısına gittikten bir süre sonra TIR hareket ederek yokuş aşağı kontrolsüz bir şekilde inmeye başladı.

TIR önce İsmail Obak yönetimindeki 41 E 6897 plakalı minibüse, ardından yaya yoluna çıkarak kaldırımda bulunan ağaçlara çarptı. TIR daha sonra yaya kaldırımda yürüyen ve kaçamayan 55 yaşındaki Sabahat Kalyoncu'ya çarptı. Kontrolsüz TIR, hemen ardından bu kez Şevket Dede yönetimindeki 10 UL 203 plakalı askeri malzeme yüklü başka bir kamyona çarptıktan sonra nizamiye kapısı yakınında durdu.

Olayda ağır yaralanan Sabahat Kalyoncu ambulansla Gölcük Devlet Hastanesi'ne Kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. TIR'ın el frenini iyi çekmediği ve yokuş aşağı viteste bırakıp parkettiği ileri sürülen sürücü Burhan C., Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. - Kocaeli/ Gölcük

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel El Freni Çekilmeyen TIR, Donanma Komutanlığı Kapısı Önünde Dehşet Saçtı: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement