Electro World Tabelalarının Bimeks'e Dönüşümü Şanlıurfa'dan Başladı - Son Dakika
Güncel

Electro World Tabelalarının Bimeks'e Dönüşümü Şanlıurfa'dan Başladı

Electro World Tabelalarının Bimeks\'e Dönüşümü Şanlıurfa\'dan Başladı

Türkiye'nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, yeni mağazalar açarak hızla büyümeye devam ediyor.

07.12.2013 11:39

Türkiye'nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, yeni mağazalar açarak hızla büyümeye devam ediyor. Satın aldığı Electro World mağazaları ile 49 ilde 114 mağazaya ulaşan Bimeks, Şanlıurfa'daki Electro World mağazasının tabelasını değiştirerek yeniden hizmete açtı.

Teknoloji perakende sektörünün güçlü ismi Bimeks, Türkiye genelinde 49 ildeki 114'üncü, Şanlıurfa'da 2'nci mağazasını Abide Park AVM'de büyük indirimlerle açtı. 7 Aralık Cumartesi günü binlerce çeşit teknoloji ürününün yer aldığı 500 metrekarelik Bimeks'in mağaza açılışına; Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, İcra Kurulu üyesi Önder Yüksel katıldı. İndirimli ürünlerden faydalanmak isteyenlerin saatler öncesinden kuyruk oluşturduğu mağaza önünde açılışla birlikte tüm ürünler büyük ilgi gördü.

Bimeks'in geleneksel hale gelen "Büyük Açılış" indirimleri her zaman olduğu gibi teknoloji severleri bir araya getirdi. Mağazada açılışa özel indirimlerde akıllı telefonlar, notebooklar ve büyük ekran televizyonlar yoğun ilgi gördü.

Vatandaşlar açılış öncesi mağaza önünde uzun kuyruklar oluştururken, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, mağazanın açılış kurdelesini, ilk sıradaki müşterisi ile birlikte kesti.

KURDELEYİ İLK MÜŞTERİ İLE KESTİLER

Şanlıurfa'nın Bimeks için büyük önem taşıdığını belirten Bayraktar, ülke genelindeki Electro World mağazalarının Bimeks tarafından satın alındığını hatırlatarak, tabelası değişen ilk mağazanın ise Şanlıurfa Abide Park'taki mağaza olduğunu ifade etti. Electro World tabelaların Bimeks'e dönüştürülmesi yönündeki çalışmaların süreceğini kaydeden Bayraktar, "Bildiğiniz Gibi Electro World'ü Türkiye operasyonunu satın almıştık. Şu anki açılışını yaptığımız mağazamız, o mağazalarımızdan bir tanesiydi. Electro World tabelalarını indirip, Bimeks tabelalarını asıyoruz. İlk Şanlıurfa'dan başladık. Bundan sonra önümüzdeki hafta Adıyaman, Karabük ile devam edeceğiz. Belli bir periyot içerisinde tüm mağazalarda tabelalar Bimeks'e dönüşmüş olacak. Şanlıurfa potansiyel olarak çok iyi illerimizden bir tanesi" dedi.

Bayraktar, Bimeks'in 2015 yılında Hakkari'ye de mağaza açarak, bir ilke imza atmak istediklerini söyledi. Bayraktar, 2015 yılı hedefini ise şöyle anlattı:

"2015 hedefimiz, Türkiye'nin tüm illerinde ve büyük ilçelerinde Bimeks mağazası olması için geceli gündüzlü çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki yılın ilk ayında, hemen başında Hakkari'de de mağazamızı açacağız. Türkiye'de Hakkari'ye giden ilk teknoloji perakende şirketi olacağız inşallah. Bimeks her gittiği yerde güler yüzlü, bol ürün çeşidi, uygun fiyat, kampanya ve rekabet getiriyor."

İndirim kampanyaları ve ilgiyle ilgili değerlendirmede bulunan Bayraktar, "Burada gördüğümüz indirimler devam edecek. Her mağazamızda da indirim var. Teveccüh gayet güzel. Devam edeceğiniz" diye konuştu.

Bimeks'in yıllık cirosu ile ilgili bilgi veren Bayraktar, 2013 yılını 700 milyon TL ciro ile kapatmayı hedefleyen Bimeks'in 2014 yılında yüzde 100 artışla cirosunu 1,4 milyar TL'ye yükseltmeyi hedeflediğini de aktardı. Bayraktar, Electro World mağazalarının da katılmasıyla birlikte 49 şehirde 114 mağazaya ulaşan Bimeks mağaza zincirinin toplam satış alanının ise 90 bin metrekareyi geçtiğini sözlerine ekledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Electro World Tabelalarının Bimeks'e Dönüşümü Şanlıurfa'dan Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement