Elvan: "Şehidimiz Ömer Halisdemir Ile Her Bir Niğdeli Vatandaşımız Gurur Duymalı" - Son Dakika
Güncel

Elvan: "Şehidimiz Ömer Halisdemir Ile Her Bir Niğdeli Vatandaşımız Gurur Duymalı"

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Siz o kadar yiğit, kahraman Niğdeliye sahipsiniz ki şehidimiz Ömer Halisdemir ile her bir Niğdeli vatandaşımız gurur duymalı. Sadece Niğdeli vatandaşlarımız değil, 80 milyon vatandaşımızın gurur duyacağı kahraman bir insan." dedi.

11.07.2017 21:03

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Siz o kadar yiğit, kahraman Niğdeliye sahipsiniz ki şehidimiz Ömer Halisdemir ile her bir Niğdeli vatandaşımız gurur duymalı. Sadece Niğdeli vatandaşlarımız değil, 80 milyon vatandaşımızın gurur duyacağı kahraman bir insan." dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, hain darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman şehit Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesindeki kabrini ziyaret eden Elvan, daha sonra Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'e ziyarette bulundu.

Elvan, yaptığı açıklamada, görevine yeni başlayan Vali Şimşek'i tebrik ederek, başarılı çalışmalara imza atacağından emin olduğunu bildirdi.

Bugün başlayan 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Niğde'ye geldiklerini aktaran Elvan, bu etkinliklerin 16 Temmuz sabahına kadar devam edeceğini ifade etti.

Bakan Elvan, kendilerinin de 15 Temmuz'un simge isimlerinden kahraman Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret edip, bu etkinliklere katılım sağladıklarını belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde hükümetimiz, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız tüm etkinliklere iştirak ediyorlar. Ben de bugün Niğde'deki etkinliklere iştirak ettim. Siz o kadar yiğit, kahraman Niğdeliye sahipsiniz ki şehidimiz Ömer Halisdemir ile her bir Niğdeli vatandaşımız gurur duymalı. Sadece Niğdeli vatandaşlarımız değil, 80 milyon vatandaşımızın gurur duyacağı kahraman bir insan. 15 Temmuz darbe girişimi hadisesinde öncü şehitlerimizden. Türkiye'nin kaderini etkileyen öncü şehitlerimizden birisidir. Çanakkale'de, Sakarya'da, Anafartalar'da işgalcilere karşı mücadele vermiş kahramanlarımız ne ise Ömer Halisdemir de o dur. Gerçekten bu ülkenin birliği ve bütünlüğü için ay yıldızlı bayrağımız için iman dolu göğüsü ile şehit olan kardeşimizdir. Allah ondan razı olsun. Tabi onunla birlikte şehit olan kardeşlerimiz var. 15 Temmuz hadisesini hiç unutmayacağız, Ömer Halisdemir'i hiç unutturmayacağız, her yıl etkinliklerle 15 Temmuz'u sadece kendimize değil, çocuklarımıza, torunlarımıza anlatma imkanına kavuşacağımıza inanıyorum."

Konuşmaların ardından Vali Şimşek, Bakan Elvan'a yöresel Niğde halısı hediye etti.

Valilik ziyaretinin ardından Elvan, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a ziyarette bulundu.

Elvan, burada yaptığı açıklamada, AK Parti belediyeciliğinin en güzel yansımalarından birini Niğde'de gördüklerini belirterek, Akdoğan'ı çalışmalarından dolayı kutladı.

AK Parti belediyeciliği ile kentlerin hızla modernleşmeye başladığını vurgulayan Elvan, "AK Parti yönetimleri ile yerel yönetimlerde 'AK' belediyecilik anlayışının yaygın bir biçimde uygulamaya geçtiğini görüyoruz. Artık kentlerimizin hızla modern kentler haline geldiğini görüyoruz. Alt yapı yatırımlarının süratle tamamlandığını görüyoruz." dedi.

Elvan, Niğde'ye yeni stat yapımı için ilgili bakanlıklarla görüşeceğini ve yeni stadın 2018 yılı yatırım planına alınması için gayret edeceğini kaydetti.

Elvan: "Şehidimiz Ömer Halisdemir Ile Her Bir Niğdeli Vatandaşımız Gurur Duymalı"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elvan: 'Şehidimiz Ömer Halisdemir Ile Her Bir Niğdeli Vatandaşımız Gurur Duymalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement