Emniyet Müdürü Coşkun'dan Veda Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürü Coşkun'dan Veda Ziyareti

Emniyet Müdürü Coşkun\'dan Veda Ziyareti

Elazığ eski Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.

14.11.2011 20:37

İçişleri Bakanlığının son kararnamesiyle Ankara'da görevlendirilen Coşkun, Elazığ'ı ve Elazığlıları çok sevdiğini belirterek, görev yaptığı zaman süresince Belediye ile birçok ortak çalışma yaptıklarını söyledi.

Coşkun açıklamasında şunları söyledi: "Elazığ'da güzel çalışmalara imza attık, birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizde başta asayiş uygulamaları olmak üzere gereken her ne varsa elimizden geldiğince bunu başarmaya çalıştık. 4 yıl boyunca şehir insanlarının sorunsuz bir yaşam sürmesi için ekibimizle var gücümüzle çalıştık. Bu şehri asla unutmayacağım, çağrıldığım zaman erinmeden geleceğim.

Elazığspor şu anda Bank Asya Liginde lider konumda. Sayın Valimiz ve Başkanımızla birlikte Elazığsporun bugünlere gelmesinde emeğimizin olduğunu düşünüyorum. Takımımıza bundan sonra da başarılar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bizleri makamında ağırlayan Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi:

"Gerçekten bugün buruk bir günü yaşıyoruz. Emniyet Müdürümüz çok çalışkan ve başarılı bir arkadaşımızdı kendileri yeni bir göreve atandı. Her zaman bizlerle birlikte olan ve desteklerini esirgemeyen müdürümüze şükranlarımı sunuyorum.

Emniyet Müdürümüz bu şehri ve şehir insanlarına olan sevgisini ifade etti. Bizler de aynı duyguları kendisiyle paylaşıyoruz. Elazığspor ile ilgili düşünceleri için de ayrıca teşekkür ediyorum. Takımın bu seviyeye gelmesinde elbette ki müdürümüzün payı vardır. Bundan sonraki yeni görevinde kendilerine başarılar diliyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürü Coşkun'dan Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement