Engelli Memur Adayları İçin KPSS Kursu Açıldı - Son Dakika
Güncel

Engelli Memur Adayları İçin KPSS Kursu Açıldı

Engelli Memur Adayları İçin KPSS Kursu Açıldı

Murat Koca, Asım Sultanoğlu, Mehmet Emin Botsalı, Durmuş Sayaslan, Okul Müdürü Abdurrahman Koçak, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve aileler katıldı.

22.02.2014 10:06

Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu'nda düzenlenen açılış programına Vali Murat Koca, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Botsalı, Türkiye Beyazay Derneği Karaman Şube Başkanı Durmuş Sayaslan, Okul Müdürü Abdurrahman Koçak, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve aileler katıldı.

Açış konuşmasını yapan Beyazay Derneği Karaman Şube Başkanı Durmuş Sayaslan, derneğin kuruluş amacı ve dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek, derneğin engellilerin her alanda hak ve menfaatlerini koruyup geliştirmeyi amaç edindiğini, 1988 yılında bir grup görme engelli genç tarafından kurulduğunu söyledi. 2007 yılında alınan Bakanlar Kurulu kararı ile Beyazay Derneği'nin kamu yararına çalışan dernekler statüsüne kavuştuğunu ifade etti.

Programda 2012 yılından bu yana açılan kurslar sayesinde engelli 35 kursiyerin ataması gerçekleşerek ülkemizin çeşitli illerinde devlet memuru olarak görev yaptığı bildirildi.

Hafta içi akşam saatlerinde eğitim verilecek olan kurs 10 Şubat-25 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Dernek Başkanı Durmuş Sayaslan, kursun açılışına destek veren Vali Murat Koca'ya, İl Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlüğüne, ayrıca Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu idarecilerine ve kursta görev alan öğretmenlere teşekkür etti.

Program kurs derslerinin işlendiği sınıfların gezilmesi ve ikramın ardından son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Memur Adayları İçin KPSS Kursu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement