Engelli Sürücü Motoruyla Şarampole Uçtu - Son Dakika
Güncel

Engelli Sürücü Motoruyla Şarampole Uçtu

Engelli Sürücü Motoruyla Şarampole Uçtu

Zonguldak'ta engelli sürücü 49 yaşındaki Kenan Öztürk, gezmek için çıktığı ATV motoruyla birlikte şarampole uçtu.

07.07.2012 21:46

Zonguldak'ta engelli sürücü 49 yaşındaki Kenan Öztürk, gezmek için çıktığı ATV motoruyla birlikte şarampole uçtu. Yaklaşık 8 metre yükseklikten sahile uçan engelli sürücü hafif yaralandı.

Olay, saat 18.30 sıralarında Kilimli Beldesi sahil balıkçı barınaklarında meydana geldi. Doğuştan belden aşağısı felçli olan Kenan Öztürk, gezmek için bindiği ATV motorunun direksiyon hakimiyetini kaybedince, yaklaşık 8 metre yükseklikten deniz kenarına uçtu. Kazada, engelli sürücü hafif yaralanırken, ATV motoru kullanılamaz hale geldi. Kaza haberini duyan sahilde yüzen vatandaşlar, olay yerine giderek Öztürk'ü kendi imkanlarıyla yola çıkardı. Kazayı mucize eseri hafif sıyrıklarla atlatan Kenan Öztürk, olay yerine gelen polis ekip otomobilinin içinde oturarak ambulans beklemeye başladı.

Yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atlatamayan Öztürk, "Motoruma ne oldu, bir şey oldu mu?" diyerek çevredeki vatandaşlara sordu. Vatandaşlar da, motorunda bir şey olmadığını söyleyerek, sürücüye teselli verdi. Sürekli sigara içerek şoku üzerinden atmaya çalışan sürücü Öztürk, ambulansın olay yerine gelmemesi üzerine polis otomobiliyle Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sürücü Kenan Öztürk'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engelli Sürücü Motoruyla Şarampole Uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement