Ernst&Young 2012 Yılı Başarısını Özel Bir Geceyle Kutladı - Son Dakika
Güncel

Ernst&Young 2012 Yılı Başarısını Özel Bir Geceyle Kutladı

Ernst&Young 2012 Yılı Başarısını Özel Bir Geceyle Kutladı

Ernst & Young Türkiye 2012 yılında gösterdiği yüksek performansı, Topkapı Sarayı Karakol Restoran'da düzenlenen özel bir gece ile kutladı.

10.07.2012 09:24

Performansı ile global alanda yıldız bölgeler arasında sayılan Ernst & Young Türkiye yeni ortaklarını açıkladı. Bu yıl yüzde 18 büyüme sağladıklarını açıklayan Ernst & Young Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Çamlıca, büyümeye paralel olarak, beş yeni partner daha atadıklarını açıkladı. Denetim Hizmetleri Bölümü yeni partnerları Seda Hacıoğlu, Ferzan Ülgen, Kaan Birdal ve Zeynep Deldağ olurken, Emre Beşli de Danışmanlık Hizmetleri Bölümü partnerı oldu.

Denetim ve danışmanlık firması Ernst & Young Türkiye, 2012 yılında yüzde 18 büyüdüğünü açıkladı. Büyümeye paralel olarak partner sayısını da artıran Ernst & Young Türkiye ekibine, 5 yeni partner daha katıldı. Hizmet alanlarını çeşitlendirerek, 3 yıl içinde kadroyu 2 katına çıkartmayı hedeflediklerini belirten Ernst & Young Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Çamlıca, bu doğrultuda partner sayısını artırmaya devam edeceklerini de ifade etti.

Gerçekleştirilen atamalar doğrultusunda, Denetim Hizmetleri Bölümü'ne Seda Hacıoğlu, Ferzan Ülgen, Kaan Birdal ve Zeynep Deldağ, Danışmanlık Hizmetleri Bölümü'ne Emre Beşli yeni katılan ortaklar oldular.

Özel gecede kutlama…

Ernst & Young Global tarafından yıldız ülkeler arasında sayılan Ernst & Young Türkiye başarısını, Ülke Başkanı Mustafa Çamlıca, Orta ve Güney Doğu Avrupa Denetim Hizmetleri Bölüm Başkanı Neil Hughes, yeni partnerler Seda Hacıoğlu, Ferzan Ülgen, Kaan Birdal, Zeynep Deldağ ve Emre Beşli ile mevcut tüm partnerler ve eşlerinin katılımı ile Topkapı Sarayı Karakol Restoran'da gerçekleştirilen gece ile kutlandı.

Ernst & Young Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Çamlıca gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Bu yıl yine çok başarılı bir performans göstererek, Türkiye ekonomisi için toplam 126.000 saat ilave hizmet ürettik. Bu sene Türkiye ofisi olarak beş partner çıkarmış olmamız, firmamızın dinamik büyüme sürecinin devam ettiğinin ve geleceğe yönelik hızlı büyüme planlarımızın en önemli göstergelerinden birisidir"

Ernst & Young Türkiye Yeni "Partner"ları…

Seda Hacıoğlu: Ernst & Young Türkiye Denetim Hizmetleri Bölümü Ortağı

14 yılı aşkın bir süredir sigorta, emeklilik, leasing, hastane, üretim, otomotiv yan sanayi şirketlerinin denetim ve özel inceleme alanlarında birçok çalışmada yer alan Seda Hacıoğlu, 2006'dan bu yana şirket bünyesinde Kıdemli Denetim Müdürü 2010'dan itibaren direktör olarak görev yapıyor. Uluslararası Finansal Raporlama Standartları konusunda bilgi ve tecrübeye sahip olan Hacıoğlu, 1998'den beri şirketlerin Uluslararası Finansal Raporlama Standartları (UFRS), Türkiye Sermaye Piyasası Kurulu (SPK İlkeleri), ABD'de Genel Kabul Görmüş Muhasebe İlkeleri (US GAAP), çerçevesinde hazırlanmış finansal tabloların denetiminde rol alıyor.

Ferzan Tabakoğlu Ülgen: Ernst & Young Türkiye Denetim Hizmetleri Bölümü Ortağı.

Ernst & Young'da denetim bölümünde göreve başlayan başlayan Ülgen 2000 – 2002 yılları arasında, Ernst & Young Washington DC ve Mclean/ USA ofislerinde çalıştı. Ülgen, 2011 yılından bu yana Denetim Direktörü olarak görev yapıyor. İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Bağımsız Denetim Derneği üyesi olan Ülgen'in, SPK ve sigorta şirketleri bağımsız denetim lisansı bulunuyor. Ayrıca, Ernst & Young Uluslarası Finansal Raporlama Standartları Teknik Komitesi üyesi olan Ferzan Tabakoğlu Ülgen, İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat 4. Sınıf öğrencilerine 'Denetim' dersi veriyor. Şirkette çalıştığı süre boyunca otomotiv, çimento, inşaat ve perakende alanında faaliyet gösteren çeşitli yerel ve uluslararası kurumların denetiminde görev aldı

Kaan Birdal: Ernst & Young Türkiye Denetim Hizmetleri Bölümü Ortağı

1998 yılında Ernst & Young denetim bölümünde göreve başlayan Kaan Birdal, şirketlerin Uluslararası Finansal Raporlama Standartları (UFRS), ABD'de Genel Kabul Görmüş Muhasebe İlkeleri (US GAAP), Türkiye Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) İlkeleri çerçevesinde hazırlanmış finansal tablolarının denetiminde rol alıyor. 2003 yılında denetim müdürlüğüne; 2006 yılında ise kıdemli müdürlüğe terfi eden Birdal, 2010 yılından bu yana Denetim Bölümü Direktörü olarak çalışıyor. Türkiye'de Sermaye Piyasalarında Bağımsız Denetim sertifikası da bulunan Kaan Birdal, çeşitli konsolidasyon, halka arz, hisse değerleme işleri ve stratejik danışmanlık projelerini yönetti.

Zeynep Deldağ: Ernst & Young Türkiye Finansal Hizmetler Sektörü Denetim Bölümü Ortağı

1999 yılında Andersen firmasında denetim bölümünde göreve başlayan Zeynep Deldağ, Ernst & Young Türkiye'nin yanı sıra Amsterdam, Hollanda ve St Petersburg, Rusya ofislerinde müdür ve kıdemli müdür olarak çalıştı. Çalıştığı tüm ülkelerde önde gelen banka ve diğer finansal hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmalara denetim, Uluslararası Halka Arz (IPO), tahvil ihraçları, özel inceleme, Uluslararası Finansal Raporlama Standartları (UFRS)'na dönüşüm, iç denetim, risk yönetimi alanlarında hizmetler sundu. UFRS ve Türkiye Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) standartları konusunda bilgi ve tecrübeye sahip olan Deldağ, denetim hizmetlerinin yanı sıra 2010 yılından bu yana kıdemli müdür olarak Ernst & Young Finansal muhasebe danışmanlık hizmetleri alanında görev yapıyor.

Emre Beşli: Ernst & Young Türkiye Danışmanlık Hizmetleri Bölümü Ortağı

12 yıldır Ernst & Young Türkiye'de görev yapan Emre Beşli, bilgi teknolojileri denetimi ve danışmanlığı konularında uzman. Beşli, finansal hizmetler ve telekomünikasyon sektörleri başta olmak üzere çeşitli sektörlerde bilgi teknolojileri risk yönetimi, denetim, yönetişim, durum değer tespiti ve bilgi güvenliği projeleri gerçekleştiriyor. Bunların yanı sıra, Emre Beşli ISACA (Information Systems Audit and Control Association) Istanbul Chapter'ın kurucu üyesi ve halen Sertifikasyon Direktörü olarak görev yapıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ernst&Young 2012 Yılı Başarısını Özel Bir Geceyle Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement