Erzurum Ala'nın Ziyareti Annesine İlaç Gibi Geldi - Son Dakika
Güncel

Erzurum Ala'nın Ziyareti Annesine İlaç Gibi Geldi

Ala'nın ziyareti annesine ilaç gibi geldiİÇİŞLERİ eski Bakanlarından Efkan Ala'nın hastanede tedavi gören annesi Gönül Ala'yı ziyaret etmesi, 'ilaç gibi' geldi.

01.08.2017 16:03

Ala'nın ziyareti annesine ilaç gibi geldi

İÇİŞLERİ eski Bakanlarından Efkan Ala'nın hastanede tedavi gören annesi Gönül Ala'yı ziyaret etmesi, 'ilaç gibi' geldi. Gönül Ala, Ak Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala'yı görünce Onu her gördüğümde yaralarım iyi oluyor dedi.

Bugün saat 09.45'de uçakla Erzurum'a gelen Efkan Ala'yı hava limanında Vali Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen (AKP) protokol ve partililer karşıladı. Hava limanından Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesine geçen Ala, bir süre önce kalbindeki ritim bozukluğu nedeniyle Kardiyoloji Anabilim Dalında tedavi gören annesi Gönül Ala'nın yanına gitti. Hastaneye girişte hastalar tarafından ilgi gören Efkan Ala tüm hastarala 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Daha sonra annesinin bulunduğu odaya çıkan Efkan Ala, annesi Gönül ve babası Temel Ala'nın ellerini öptü. Efkan Ala, Kardiyoloğ Prof. Dr. Serdar Sevimli'den annesinin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Bir süre annesinin yanında kalan Efkan Ala daha sonra hastaneden ayrıldı.

Eşi Temel Ala'nın hastanede biran olsun yalnız bırakmadığı Gönül Ala, oğlunun her yanına geldiğinde moralinin yükseldiğini bildirdi. Ritim bozukluğu nedeniyle hastanede bulunduğunu hatırlatan Gönül Ala, Onu her gördüğümde yaralarım iyi oluyor. Hastaneye yatmadan önce kendisi ile görüştüm. Sık sık telefonla arıyor Sağlık durumum iyi olduğu için Erzurum'dan başka bir yere gitmeme gerek yok diye konuştu.

Erzurum Ala\'nın Ziyareti Annesine İlaç Gibi Geldi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum Ala'nın Ziyareti Annesine İlaç Gibi Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement