Esen Umutlu Konuştu - Son Dakika
Güncel

Esen Umutlu Konuştu

Esen Umutlu Konuştu

Salih Esen: Ekonomik veriler dünyada inişli çıkışlı. Biz yöneticiler ve çalışanlarımız gayretlerimizi artırarak ülkemiz ekonomisinde göstergelerin yükselişe geçmesi için çalışmalıyız dedi.

19.10.2013 12:36

Esen Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, "Ekonomik veriler dünyada inişli çıkışlı. Biz yöneticiler ve çalışanlarımız gayretlerimizi artırarak ülkemiz ekonomisinde göstergelerin yükselişe geçmesi için çalışmalıyız" dedi.

Türkiye'nin ekonomik gelişimini "Bardağın dolu tarafına bakalım, umutlu olalım" şeklinde değerlendiren Esen Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, "Çalışanlarımıza iş veren olarak sıkıntılarımızı hissettirmeme gayretindeyiz. Ancak, gerçekleri de göz ardı edemeyiz. Sıkıntıları cesurca göğüsleyen hükümetimize ekonomik katkımızı milletçe daha da başarılı çalışarak sağlamalıyız" dedi. Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Başkanı olarak ekonomideki gelişmeleri yakından izlediğini sözlerine ekleyen Esen, sanayicimizin de desteğe ve morale ihtiyacı olduğunun unutulmaması gerektiğini belirtti.

Esen Plastik A.Ş. çalışanlarını bugüne kadar gösterdikleri özverili katkıları için kutlayan Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, "Bizler ekonomide yaşanan bazı olumsuz durumlarla mücadele ederken tek hedefimiz mevcut ekonomik programı desteklemek. Bu çalışmaları gerçekleştirirken sizler iş verimini artırırsanız bu bizim için yeterlidir. Yurdumuzda sektör lideri olan Esen Plastik markasının dünyada daha söz sahibi olması, bölgesel liderlikte hızlı yol kat etmesi sizlerin de buna yürekten inanmanıza bağlı. Ekonomik veriler dünyada inişli çıkışlı. Biz yöneticiler ve çalışanlarımız gayretlerimizi artırarak ülkemiz ekonomisinde göstergelerin yükselişe geçmesi için çalışmalıyız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esen Umutlu Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement