Esenler'de Trafik Kazası.2 Yaralı Esenler'de Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Otomobil İçerisine... - Son Dakika
Güncel

Esenler'de Trafik Kazası.2 Yaralı Esenler'de Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Otomobil İçerisine...

Esenler\'de Trafik Kazası.2 Yaralı Esenler\'de Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Otomobil İçerisine...

Haber-kamera.Çağatay KENARLI / İSTANBUL DHA Kaza, Çiftehavuzlar Mahallesi Yıldız Caddesi'nde saat 01.30 sıralarında meydana geldi.

27.01.2013 10:00

Haber-kamera: Çağatay KENARLI/ İSTANBUL DHA Kaza, Çiftehavuzlar Mahallesi Yıldız Caddesi'nde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Davut Aşık'ın kullandığı öğrenilen 34 BM 7335 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu polis ve ambulans ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri kaza yapan otomobil içerisinde iki kişinin sıkıştığını tespit etti. Yaralıları sıkıştıkları yerden çıkartamayan polis ve sağlık ekipleri itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri otomobil sürücüsü Davut Aşık ile arkadaşı Dursun Işık'ı sıkıştıkları yerden çıkarttı.

Yaralı sürücü Aşık ve arkadaşı Işık kaza yerinde ilk tedavileri yapıldıktan sonra Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Esenler'de Trafik Kazası.2 Yaralı Esenler'de Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Otomobil İçerisine... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement