Esenlik Gölbaşı'nda Aşure Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Esenlik Gölbaşı'nda Aşure Dağıttı

Esenlik Gölbaşı\'nda Aşure Dağıttı

Geleneksel olarak 28 süpermarket şubesinde gerçekleştirilen "Aşure İkramı" programının Gölbaşı ayağı gerçekleştirildi.

03.12.2012 13:30

"ESENLİK, SOSYAL İÇERİKLİ VE PAYLAŞMAK ESASLI BİR KURULUŞTUR"

Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt; " Gölbaşı'nda ikinci yılımızda yaptığımız etkinliklerden biride aşure dağıtım etkinliğimizdir. İki ay önce yine yaptığımız kampanya ile müşterilerimize 60 adet hediye dağıttık. Esenlik, sosyal içerikli ve paylaşmak esaslı düşüncelerle kazandıklarını tekrar halkına dağıtmaktadır. Geleneksel olarak Muharrem ayında düzenlediğimiz sosyal içerikli projelilerimizden biri olan "Aşure İkramı" programı ile bu önemli geleneği halkımıza hatırlatmaktayız. Aşurenin içerisinde yer alan çeşit çeşit malzemeler toplumumuzda birliği, beraberliği ve her türlü güzel düşünceyi temsil etmektedir. Aşure bizlere çeşitliliği, güzelliği, birlikteliği, farklı düşüncede olsak da bir arada olabilmeyi anlatmaktadır" dedi.

"ESENLİK ŞİRKETİNE GÖLBAŞI HALKI MİNNETTARDIR."

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir; "Esenlik, kazandığının belli bir bölümünü paylaşmayı kendisine şiar edinen, toplumun değer yargılarını önemseyen ve saygı gösteren bir anlayışla hareket eden bir kuruluştur. Bugün gerçekleştirmiş olduğu aşure programı ile kendisine yüklenen sosyal sorumluluk görevini hakkıyla yerine getirmiştir. Bu programı düzenleyen Esenlik şirketine Gölbaşı halkı minnettardır. Cenabı Allah bu aşure gibi toplumumuzu bir arada tutmayı ve kaynaştırmayı nasip etsin" dedi.

Programa Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı Jandarma Komutanı Oğuzhan Çiçek, Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt, Esenlik Birim Müdürleri ile birlikte vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esenlik Gölbaşı'nda Aşure Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement