Esenyurt Protokolü İletişim Toplantısında - Son Dakika
Güncel

Esenyurt Protokolü İletişim Toplantısında

Esenyurt Protokolü İletişim Toplantısında

Esenyurt ilçe protokolü, ilçenin geleceği, gelişimi ve önemi için Esenyurt Protokolü İletişim Toplantısı'nda bir araya geldi.

02.12.2013 16:36

Esenyurt ilçe protokolü, ilçenin geleceği, gelişimi ve önemi için Esenyurt Protokolü İletişim Toplantısı'nda bir araya geldi. Toplantıda daha iyi hizmet için ilçe eksikleri belirlendi.

Esenyurt ilçe protokolü, Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayı'nda ilçenin geleceği, gelişimi ve önemi için Esenyurt Protokolü İletişim Toplantısı'nda bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıya; AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Feyzullah Kıyıklık, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, İlçe Milli Eğitim Müdürü,İlçe Emniyet Müdürü ve diğer tüm daire müdürleri hazır bulundu.

Esenyurt' un artan nüfusuna paralel olarak ihtiyaçların arttığı, daha iyi hizmet için personel, araç ve gereçlerin istihdamı açısından eksiklerini belirten daire müdürleri, ihtiyaçların karşılanması dahilinde Esenyurt' a daha kaliteli bir hizmet sunacakları öngörüsünde bulundular.

"ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPIYORUZ"

Toplantıda konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Bizler Esenyurt için nerede ne eksiğimizin olduğunu, vatandaşa daha iyi bir hizmet için siz daire müdürlerimizin görüşleri bizim için önemli. Tesis araç ve gereçler için bütçemiz çerçevesinde her ihtiyaca cevap vermeye çalışıyoruz. Vazifelerimiz dahilinde olmayan hizmetleri dahi vatandaşımıza daha iyi bir yaşam alanı sunmak için üzerimize düşeninden fazlasını yapıyoruz. Belediye olarak görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getiriyoruz" şeklinde konuştu.

"BU İLÇENİN GELİŞİMİ SİZLER İLE MÜMKÜN"

AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ise "Esenyurt için yapılan hizmetlerde emeği geçen her bireye, belediye başkanım, kaymakamım ve siz değerli müdürlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bu ilçenin gelişimi sizler ile mümkün. Eksiklerin, görüş, talep ve önerilerin toplanarak hizmete dönüşeceği yer sizlerin burada talep ettiğiniz çözüm önerileriniz olacaktır. Her ay bu şekilde bir araya gelmeniz Esenyurt için çok büyük önem arz edecektir. Taleplerinizin bir an önce giderilmesi hususunda elimizden geleni yapacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenyurt Protokolü İletişim Toplantısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement