Esenyurt'ta Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Esenyurt'ta Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Esenyurt\'ta Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı, her mahallede faaliyet gösterecek Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin açılışlarını sürdürüyor.

28.01.2014 16:34

AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı, her mahallede faaliyet gösterecek Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin açılışlarını sürdürüyor.

Akçaburgaz Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında seçim startını veren AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı, bu defa 'Sanayi Mahallesi Seçim Kordinasyon Merkezi'nin açılışını, miting havasında gerçekleştirdi. Açılışa katılan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, mevcut hükümet ile Türkiye'deki değişim ve gelişimin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile gözle görülür derecede olduğunu ifade etti. Başkan Değer, Esenyurt' un da köyden kente dönüşümünün mimarının Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu olduğunu da belirtti.

"YOLA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ"

Merkezlerini açılışını sürekli açacaklarını belirten Başkan Kadıoğlu, "Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ülkemizi dünyadaki 206 ülke arasında en üst seviyelerde tutmak için çalışıyoruz. Sağlam irade, sizlerin idare anlayışınız, imanınız ve inancınız ile memleketimizi kimseye yedirmeyecek, ezdirmeyeceğiz. Yola kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah" diyerek Seçim ve Koordinasyon Merkezi'nin açılış kurdelesini kesti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenyurt'ta Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement