Esin Erkoç Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Esin Erkoç Seçim Sonuçları

Esin Erkoç Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Mersin Tarsus belediye başkan adayı olan Esin Erkoç isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:23

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Mersin Tarsus belediye başkan adayı olan Esin Erkoç isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Mersin Tarsus ilçesinde toplam 9 aday ile yarışan Esin Erkoç isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti Mersin Tarsus adayı Esin Erkoç kimdir? İyi Parti Mersin Tarsus adayı Esin Erkoç yüzde kaç oy aldı?

Esin Erkoç Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti Mersin Tarsus belediye başkan adayı olarak gösterilen Esin Erkoç Tarsus ilçesinde % 6,76 oranında oy almıştır. Tarsus ilçesinde % 6,76 oranında oy olan Esin Erkoç adlı İyi Parti adayı toplamda 13.290 adet oy sayısına ulaştı.

Esin Erkoç Kimdir?

Esin Erkoç Seçim Sonuçları

1970'de Tekirdağ'da doğdu. İstanbul Teknik Universitesi'nden mezun oldu. Evli ve 2 çocuk annesi. İngilizce biliyor.

Mersin Tarsus ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Esin Erkoç Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement