Eski Kocaya 35 Bıçak Darbesi - Son Dakika
Güncel

Eski Kocaya 35 Bıçak Darbesi

Eski Kocaya 35 Bıçak Darbesi

Ayrıldığı eşiyle mal paylaşımında anlaşamayan kadın dehşet saçtı.

14.10.2012 15:23  Güncelleme: 15:39

Yeni kanuna göre eşlerin ayrıldıklarında mal paylaşımını belirtilen hükümler çerçevesinde gerçekleştirmesi gerekiyor. Bu sebeple tartışan iki eski eşin kavgası kanlı bitti.

YÜZÜNE YASTIKLA BASTIRIP BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde mal paylaşımı nedeniyle tartıştığı eski eşi 46 yaşındaki Y. A.'yı, evindeki kanepede uyurken yüzüne yastıkla bastırıp, 35 bıçak darbesiyle öldüren 39 yaşındaki E.G., tutuklandı.

Ölüdeniz'de E.G., anlaşamadıkları otel işletmecisi eşi Y. A. ile 4 yıl önce boşandı. Başka bir evliklik yapan ve daha sonra boşanan E.G., yeniden 3 çocuğunun babası Yüksel Arıcı'yla görüşmeye başladı.

Geçen cuma günü Y. A.'nın sahibi olduğu Apart'a çocuklarını görme bahanesiyle gelen E.G., başka bir kadınla görüştüğü belirtilen eski eşiyle, gece mal paylaşımı konusunda tartıştı.

Tartışma ardından E.G., kanepede uyuyan Y. A.ı'yı yüzüne yastıkla bastırıp 35 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Olaydan sonra teslim olan E.G., jandarmadaki sorgusu ardından dün adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki sorgusunun ardından E.G., sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak Muğla Cezaevi'ne gönderildi.

Y. A.'nın cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından dün akşam saatlerinde Ölüdeniz Ovacık Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Kocaya 35 Bıçak Darbesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement