Evsizler İçin İstiklal Caddesi'nde Sabahlayacaklar - Son Dakika
Güncel

Evsizler İçin İstiklal Caddesi'nde Sabahlayacaklar

Evsizler İçin İstiklal Caddesi\'nde Sabahlayacaklar

* Şefkat-Der üyesi bir grup, "Evsizler İçin Bir Gece Sokakta Yaşama" etkinliği düzenleyerek evsizlerin sorunlarına dikkat çekmek için bu geceyi İstiklal caddesi üzerinde sokakta geçiriyor.

22.02.2015 00:46

* Şefkat-Der üyesi bir grup, "Evsizler İçin Bir Gece Sokakta Yaşama" etkinliği düzenleyerek evsizlerin sorunlarına dikkat çekmek için bu geceyi İstiklal caddesi üzerinde sokakta geçiriyor.

Haber-Kamera : Mehmet AKTARAN/ İSTANBUL DHA

Şefkat-Der üyesi bir grup, evsizlerin yanında olduklarını göstermek ve evsizlerin sorunlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için bu geceyi Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde sokakta geçiriyor. Galatasaray Meydanı'nda saat 23.00'da toplanan grup, sokağa serdikleri kartonların üzerinde battaniyelerin altında eylemilerini başlattı. Dernek üyeleri Sibel Çapur ve Berkan Gezi tarafından basın açıklaması okundu. Açıklamada, 'Acılarımız çok derin, her yanımız acı dolu. Sevgi ve iyiliklerin yayılması, bütün benzer acıların yeryüzünden yok olması için bir araya geldik. Etkinliğimizi sevgili Özgecan'ımıza ve bütün insanlığa güzel mesajlar veren ailesine ithaf ediyoruz. Sokakta yaşam mücadelesi veren evsiz insanlarımızın sorunlarına dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak, hiç kimsenin sokaklarda başlamaması için gereken tedbirlerin alınması ve mevcut evsizlerimiz için de barınacak yerler açılmasını istiyoruz. Bu gece sabaha kadar sokaklarda geceliyoruz" denildi. Gruptakilerin eylemi saat 07.00'a kadar devam ettireceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evsizler İçin İstiklal Caddesi'nde Sabahlayacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Meto: Bırakın tımbırtıyı evsizlere barınak ve para yardımı yapın kolpadan nara atmayın si bir gece sabahlıyacaksınız onlar yıllarca sabahlıyor aç ve soğukta yaşam mücadelesi veriyorlar HANGİ HÜKÜMETLER ONLAR İÇİN BİR ŞEYLER YAPTI HİÇBİRİ BIARAKIN YARDIMI EVİ OLANIN EVİNİ BAŞINA YIKMANIN PLANLARI İÇİNDELER YETERKİ AYNI ZİHNİYETTE OLMASINLAR YANDAŞÇILIK AYAĞI 0 2 Yanıtla

Advertisement