FATİH'te Depo Yangını: Tarihi Yarımada'da Dumanlar Yükseldi - Son Dakika
Güncel

FATİH'te Depo Yangını: Tarihi Yarımada'da Dumanlar Yükseldi

FATİH\'te Depo Yangını: Tarihi Yarımada\'da Dumanlar Yükseldi

FATİH'te kağıt ve plastik atıkların bulunduğu depoda çıkan yangın, Tarihi Yarımada'da birçok noktadan görüntülendi. Yangın, Hoca Gıyasettin Mahallesi Şifahane Sokakta meydana geldi ve çevredekilerin ihbarı üzerine itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın, deponun yanındaki ahşap vakıf binasına sıçradı ancak Süleymaniye Camii Külliyesine ait Darüşşifa yapısına sıçramadan söndürüldü.

26.06.2023 14:35
p>FATİH'te kağıt ve plastik atıkların bulunduğu depoda yangın çıktı.  Yükselen dumanlar Tarihi Yarımada'da bir çok noktadan görüntülendi.

Yangın, Hoca Gıyasettin Mahallesi Şifahane Sokakta kağıt ve plastik atıkların bulunduğu bulunan bir depoda saat 13.30 sıralarında yangın çıktı. Yangın, deponun yanında bulunan 2 katlı ahşap bir vakıf binasına sıçradı. Çevredekilerin ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi.  Yangın deponun yakınında bulunan Süleymaniye Camii Külliyesine ait Darüşşifa yapısına sıçramadan söndürüldü.  Yangın sırasında yükselen dumanlar Tarihi Yarımada'da bir çok noktadan görüldü.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel FATİH'te Depo Yangını: Tarihi Yarımada'da Dumanlar Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement