Garanti Bankası'ndan Bayram Kredisi Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Garanti Bankası'ndan Bayram Kredisi Kampanyası

Garanti Bankası\'ndan Bayram Kredisi Kampanyası

Garanti Bankası'nın Bayram Kredisi kampanyası kapsamında yüzde 0,95 faizli 3 bin lira tutarlı kredi, 15 lira dosya masraflı olarak kullanılabiliyor.

19.09.2014 13:10

Garanti Bankası'nın Bayram Kredisi kampanyası kapsamında yüzde 0,95 faizli 3 bin lira tutarlı kredi, 15 lira dosya masraflı olarak kullanılabiliyor.

Garanti Bankası açıklamasına göre, banka, Bayram Kredisi kampanyasıyla, tüketicilerin okulların açılış döneminde ve kurban bayramı öncesindeki nakit ihtiyacına yönelik kredi fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında yüzde  0,95 faizli 3 bin lira tutarlı kredi, 15 lira dosya masraflı olarak kullanılabiliyor.

Kredi almak isteyenler, Garanti Bankası şubelerinden, "www.garanti.com.tr" adresinden, "444 0 335" Tam Destek Hattı'ndan, Garanti Bankası Paramatik'lerinden ve "KREDİ" yazıp "3390"a SMS yollayarak cep telefonlarından başvuruda bulunabiliyor.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, bu yıl okulların açılışına denk gelen bayram döneminde tüketicilerin harcamaları ve nakit ihtiyacının arttığını belirtti.

Bu dönemde, üst üste gelen ihtiyaçlar paralelinde müşterilerine uygun faizli ve düşük dosya masraflı özel bir kredi teklifi sunmak istediklerini vurgulayan Genç, "Yılbaşına kadar ihtiyaçların artarak devam edeceğini düşünürsek müşterilerimiz dilerlerse, kredi kullandıktan sonra ihtiyaç duymaları halinde kredilerinin vadesini uzatabiliyor veya taksitlerini küçültebiliyor. Kredileri bitmeden yeni ihtiyaçları oluşması halinde ek kredi alabiliyor. Henüz bankamızla tanışmamış tüketicileri ise, bu kampanyayla bankamızla tanışmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Garanti Bankası'ndan Bayram Kredisi Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement