Gazeteci Adem Özköse'nin Babası Umutla Oğlunu Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Gazeteci Adem Özköse'nin Babası Umutla Oğlunu Bekliyor

Gazeteci Adem Özköse\'nin Babası Umutla Oğlunu Bekliyor

Arap Baharı ile ilgili belgesel çekimleri için kameraman arkadaşı Hamit Coşkun ile birlikte Suriye'ye giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan gazeteci Adem Özköse'nin babası Mustafa Özköse, oğlundan gelecek müjdeli haberi bekliyor.

18.04.2012 14:19

Arap Baharı ile ilgili belgesel çekimleri için kameraman arkadaşı Hamit Coşkun ile birlikte Suriye'ye giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan gazeteci Adem Özköse'nin babası Mustafa Özköse, oğlundan gelecek müjdeli haberi bekliyor.

Sureye'de 40 gün önce kaybolan oğlundan hiçbir haber alamadığını belirten Samsunlu Mustafa Özköse, muhalefetinden iktidarına kadar herkesin kendisine destek olduğunu söyledi. Oğlunun daha önceden farklı ülkelerdeki savaş bölgelerinde de bulunduğunu söyleyen Mustafa Özköse, "Önceki bulunduğu savaş bölgelerinden, esir düştüğü yerlerden kısa sürede gelmişti. Bu sefer çok belirsiz oldu. 40. gün oldu bekliyoruz. Çok sıkıntılı günlerimiz geçiyor, gece rahat uykumuz yok. Hükümetiyle muhalefetiyle hepsi ilgilendiklerini söylediler, en kısa zamanda getireceklerini söylediler. Suriye yönetimi 'Müslümanız' diyor, samimilerse bizim çocuklarımızı salıversinler, çocuklarımızı kendi hırslarına kurban etmesinler" dedi.

"Acaba Türkiye'nin izlediği politika bizim çocuklarımızın kurban olmasına vesile olur mu, sonu acı mı olur?" diye düşündüğünü belirten Özköse, "Bir baba olarak bu sıkıntılar içindeyim. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bize 'çocuğu getireceğiz, biraz sabırlı olun, en kısa zamanda hayırlı haberi vereceğiz size. Dört koldan çalışıyoruz' dedi. 30 Mart'ta Keçiören'de cami çıkışında görüştüm kendisiyle, bizi çok sıcak karşıladı. Hepsi böyle müspet sözler söylediler ama netice olarak bu güne kadar elimize geçen bir şey olmadı. Bu zamana kadar herkes yaşadığını söyledi. Öldüğüne dair kimse bir şey söylemedi. Herkes yaşadığını söyledi, Başbakan ve diğer yetkililer dahil. 'Yaşıyor, temas kurmaya çalışıyoruz, en kısa zamanda temas kuracağız' dediler. Türk devleti büyük bir devlettir, bizim çocuklarımızı mutlaka alır oradan, bu inancımız var. Başka milletlerin rehinelerini kurtardığını duyuyoruz, bizim çocuklarımızı da en kısa zamanda kurtarır diye bekliyoruz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gazeteci Adem Özköse'nin Babası Umutla Oğlunu Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement