Gaziantep Teog Birinciliğini Babasına Hediye Etti - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Teog Birinciliğini Babasına Hediye Etti

Teog birinciliğini babasına hediye ettiGAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, pazarcılık yapan ailenin 14 yaşındaki oğlu Mehmet Can, TEOG sınavında aldığı birinciliğini babasına hediye etti.

18.06.2017 14:48

Teog birinciliğini babasına hediye etti

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, pazarcılık yapan ailenin 14 yaşındaki oğlu Mehmet Can, TEOG sınavında aldığı birinciliğini babasına hediye etti.

İlçeye Bağlı 15 kilometre uzakta bulunan Boğaziçi Mahallesi'nde oturan ve pazarda sebze satan 45 yaşındaki Mustafa Can ve 38 yaşındaki Zeynep Can çiftinin 3 çocuğundan Mehmet Can, TEOG sınavında tüm soruları doğru yanıtlayıp tam puan aldı. Boğaziçi Şehit Astsubay Mustafa Kömürcü Ortaokulu 8'nci sınıf öğrencisi Mehmet Can, elde ettiği başarıyı babasına Babalar Günü olarak hediye etti. Mehmet Can, ailesine pazarda yardımcı olarak katkı sunduğunu belirterek, "Fırsat buldukça pazarda babama yardım ederken Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş ikinci dönem ortak sınavında tüm soruları doğru cevapladım. Türkiye birincileri arasına girdim. Başarımı ekonomik zorluklarına rağmen bana destek veren ve inanan aileme borçluyum. Babalar Günü'nde ona en güzel hediyenin TEOG birinciliği olduğunu düşünüyorum" dedi.

Mustafa Can ise oğlunun elde ettiği başarıdan dolayı gururlu olduğunu ifade ederek, "Oğlum okul ve kurs dışında kalan zamanında, arkadaşları sokakta oyun oynarken pazarda benim yardımcılığımı yapıyordu. Benim için en güzel Babalar Günü hediyesi oldu. Onun başarısından dolayı mutluyum" diye konuştu.

Gaziantep Teog Birinciliğini Babasına Hediye Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Teog Birinciliğini Babasına Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement