GEDOSK, Sakarya Yaylalarını Adımladı - Son Dakika
Güncel

GEDOSK, Sakarya Yaylalarını Adımladı

GEDOSK, Sakarya Yaylalarını Adımladı

Gebze Dağcılık Kulübü, Sakarya- Akyazı yaylalarında sonbahar yürüyüşü yaptı.

15.10.2013 03:51  Güncelleme: 10:34

Gebze dağcılık kulübü üyeleri, Güzlek yaylasından başladıkları Doğa yürüyüşünde Kuruçay, Özdemirler, Gökçe saray, Kaşıkçı seyhler, ve Sultanpınar yaylalarını adımladı. Gün içerisinde 20 km yürüyen dağcılık kulübü üyeleri sonbaharda doğanın değişimine ve güzelliğine tanıklık ettiler.

Sakarya yaylalarına yolculuk için Gebze'den yola Çıkan doğa sever sporcular, başta sarının ve kızılın değişik tonlarından etkilendiler. Sonbaharın bütün renklerinin bir arada toplandığı Sakarya- Akyazı yaylalarında gün boyunca yürüyen Gebzeli dağcılar, sonbaharın gelmesiyle birlikte bir başka güzelliğe bürünen ormanlardan ve yaylalardan etkilendiler.

Doğa yürüyüşünde ekip liderliğini tecrübeli rehber Cemal Üstün yaparken Kulüp başkanı Hasan Boyacı artçı olarak görev yaptı. Bol bol doğa fotoğrafının çekildiği doğa yürüyüşüne aralarında kulüp yönetim kurulu üyeleri Rıdvan Şükür ve Hasan Benlioğluda katıldılar. Gün içerisinde güzel bir coğrafyada yürümenin keyfini yaşayan kulüp üyeleri akşam saatlerinde Gebze'ye döndüler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GEDOSK, Sakarya Yaylalarını Adımladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement