Genç Kız Kaza Kurbanı Oldu - Son Dakika
Güncel

Genç Kız Kaza Kurbanı Oldu

Genç Kız Kaza Kurbanı Oldu

Tekirdağ'da otomobil TIR'a arkadan çarptı, kazada otomobil içinde bulunan 20 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti.

09.09.2012 16:52  Güncelleme: 08:21

Tekirdağ'da içinde 2 arkadaşın bulunduğu otomobil bir Tır'a arkadan çarptı, kazada otomobil içinde bulunan 20 yaşındaki Gülçe Erten öldü, erkek arkadaşı Onur Birartcı ise kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.

Edinilen bilgiye göre, 22 yaşındaki Onur Birartcı ve kız arkadaşı 20 yaşındaki Gülçe Erten Beyazköy mevkiindeki bir eğlence mekanında alkol aldı. 2 arkadaş 59 ER 423 plakalı otomobilleri ile gece saat 02.00 sıralarında Kumbağ beldesinde oturan akrabalarının yanına gitmek için yola çıktı. Onur Birartcı'nın kullandığı otomobil Çevre Yolu Muratlı Kavşağı yakınlarında seyir halindeki Shaban İbishi'nin kullandığı SK901VN plakalı Tır'a arkadan çarptı. Kaza sonucunda aracın ön bölümünde sıkışan 20 yaşındaki Gülçe Erten, olay yerinde hayatını kaybetti. 157 promil alkollü olduğu tespit edilen otomobil sürücüsü Onur Birartcı, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kazadan kız arkadaşının öldüğünü gören Birartcı, "O benim arkadaşım yaşayacak mı keşke olan bana olsaydı. Keşke ben ölseydim" diye gözyaşı döktü.

Olaydan sonra göz altına alınan otomobil sürücüsü Birartcı, Tır sürücüsü Shaban İbishi polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bir petrol istasyonunda kasiyerlik yaptığı öğrenilen Gülçe Erten ise Rüstem Paşa Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Genç Kız Kaza Kurbanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement