Gençler Merinos Park'ta Buluştu - Son Dakika
Güncel

Gençler Merinos Park'ta Buluştu

Gençler Merinos Park\'ta Buluştu

Bursa Kent Konseyi, gençlerin merak duyduğu heyecanlı sporlara destek oluyor.

26.03.2012 09:54

Bursa Kent Konseyi spor alanında da gençlere destek oluyor. Merinos Parkı'nda kaykay, paten ve bisiklet sporları ile uğraşan gençler bir araya gelerek izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatıyor.

Rakatak Ekstrem Spor Kulübü'ne bağlı kaykay, paten ve bisiklet sporları ile uğraşan gençler Merinos Parkı'nda gösteri yaptı. Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Darılmazlar ile Spor Çalışma Grubu Temsilcisi Hasan Özyıldırım'ın katıldığı etkinlikte konuşan Rakatak Ekstrem Spor Kulübü yetkilileri Orcan Özcan ve Kemal Arpalıer, Türkiye'de ekstrem sporların gelişimini ve gençler ile çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spora özendirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala ise, genç neslin spora teşvik edilmesi ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için Bursa Kent Konseyi olarak her türlü desteği vereceklerini ifade ederek özellikle Büyükşehir Belediyesi'nin spora yönelik yaptığı çalışmalar konusunda gençleri bilgilendirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin alternatif sporlara ilgisinin yüksek olduğunu belirten Pala, Skatepark ve Sukaypark gibi tesislere benzer alternatif spor alanlarının Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin dört bir yanında inşa edilen büyük parklarda da yer alacağını ifade ederek gençlere moral verdi.

Rakatak Ekstrem Spor Kulübü yetkilileri Orcan Özcan ve Kemal Arpalıer Bursa Kent Konseyi'ne ve Büyükşehir Belediyesi'ne, alternatif sporlara verdikleri destekten ötürü teşekkür etti

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençler Merinos Park'ta Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement