GHSİM Erim, ISF Yolcularına Başarılar Diledi - Son Dakika
Güncel

GHSİM Erim, ISF Yolcularına Başarılar Diledi

GHSİM Erim, ISF Yolcularına Başarılar Diledi

ISF Ağrı'yı ve Türkiye'yi temsil edecek olan sporcu kafilesi, Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim'i ziyaret etti.

29.03.2014 10:40

İsrail'de düzenlenecek olan Dünya Liselerarası Kros Şampiyonasında (ISF) Ağrı'yı ve Türkiye'yi temsil edecek olan sporcu kafilesi, Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim'i ziyaret etti.

Türkiye'yi Dünya Liselerarası Kros Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazanan Ağrı Kız Teknik Meslek Lisesi kız takımı, Erkeklerde ise Ramazan Karagöz ve Nurkan Dağtekin'i makamında ağırlayan İl Müdürü Erim, sporculara şampiyonada başarılar diledi. Erim sözlerine şöyle devam etti; Malta'da düzenlenen Dünya Liselerarası Kros Şampiyonasında göstermiş olduğunuz üstün başarı ilimizde ve ülkemizde büyük sevinçle karşılandı. Bilindiği üzere Ağrı Naci Gökçe Lisesi öğrencisi Erkek Atletler, Malta'da düzenlenen Liseler arası Dünya Şampiyonası'nda birinci olurken Kız Meslek Lisesi Öğrencisi kızlarımızda Dünya ikincisi olmuşlardı. İsrail'de de aynı başarının elde edileceğine inanıyoruz. İnşallah sevinçli haberler ile yurda dönersiniz, tekrardan size ve antrenörlerimize şampiyonada başarılar diliyorum.

Ziyarette Kız Teknik Meslek Lisesi Okul Müdürü Kürşat Akdeniz ve Atletizm antrenörü Ramazan Yardımcı'da yer aldı.

Ağrı'dan İsrail'e Gidecek Sporcu Listesi

Nuran Satılmış
Nazan Satılmış
Sibel Özdemir
Gülşen Karataş
Gülsüm Tunç
Gülnaz Uskun
Ramazan Karagöz
Nurkan Dağtekin

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GHSİM Erim, ISF Yolcularına Başarılar Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement