"Gölbaşı Engelleri Aşıyor" - Son Dakika
Güncel

"Gölbaşı Engelleri Aşıyor"

"Gölbaşı Engelleri Aşıyor"

Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yaptıkları hizmetlerle engelleri aştıklarını bildirdi.

03.12.2013 16:02

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, belediye olarak göreve geldikleri günden bu yana engelleri aşabilmek için seferber olduklarını ve bunda da başarılı olduklarını söyledi. Engellilerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Odabaşı, "Gölbaşı engelleri aşma yolunda önemli adımlar attı. İlçemizde yaşayan tüm engelli vatandaşımızın tüm engellerini aşmak için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Odabaşı, mesajında şunları söyledi:

"Birçok sıkıntıyı göğüs geren engelli kardeşlerimize Gölbaşı'mızda örnek hizmetler vermekten son derece mutluyuz. Engelli vatandaşlarımızı taşıyacak araç tahsis ettik. Konya yolunda bir taraftan bir tarafa geçme konusundaki işkencelerine son verdik. Artık Gölbaşı'ndaki engellilerimiz yolun iki tarafına yaptırdığımız asansörle rahat ediyorlar. Konya yolu altgeçitte hizmete açtığımız engelli asansörü sayesinde karşıdan karşıya geçmek için artık kilometrelerce yol katetmiyorlar."

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, göreve geldikleri günden bu yana engelli vatandaşlara dönük çeşitli ücretsiz kurslar da düzenlediklerini ifade ederek "3 Aralık Dünya Engelliler Gününde engelsiz bir gelecek umuduyla bütün engellilerimizin gününü kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Gölbaşı Engelleri Aşıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement