Goody Çocuk Tiyatrosu Kültür Merkezlerinde - Son Dakika
Güncel

Goody Çocuk Tiyatrosu Kültür Merkezlerinde

Goody Çocuk Tiyatrosu Kültür Merkezlerinde

"Bir Dostluk Hikâyesi", ilkokullardan sonra kültür merkezlerinde de perdelerini aralamaya hazırlanıyor.

07.01.2013 16:16  Güncelleme: 16:13

Goody Çocuk Tiyatrosu'nun müzikli çocuk oyunu "Bir Dostluk Hikâyesi", ilkokullardan sonra kültür merkezlerinde de perdelerini aralamaya hazırlanıyor. Tiyatro sanatçısı Nedim Saban tarafından kaleme alınan ve çocuklara hayvan sevgisinin önemini anlatan oyun; 19 ve 20 Ocak'ta Halkalı Kültür Merkezi'nde, 31 Ocak'ta ise Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde sahne alacak…

Çocuklarınıza hayvan sevgisini nasıl aşılarsınız? Ebeveynlerin en önemli yükümlüklerinden biri olan, dünyayı paylaştığımız dostlarımızın değerini anlatan Goody Çocuk Tiyatrosu'nun müzikli çocuk oyunu "Bir Dostluk Hikâyesi", bu sorunun en net cevaplarından biri. Öyle ki, evcil hayvanlar için dört dörtlük besin kaynağı olan Goody kedi - köpek mamalarının, Tiyatrokare ile birlikte hazırladığı ve tiyatro sanatçısı Nedim Saban tarafından kaleme alınan oyun, hayvan sevgisine duyarlı ve eğlenceli yaklaşımı ile şimdiye kadar 5 bine yakın çocuğun beğenisi kazandı.

Bilgilendirici içeriğiyle 20'ye yakın okulda eğitmenler tarafından onaylanıp sahne almaya devam eden oyun, artık kültür merkezlerinde de çocuklarla buluşacak. Hayvan sevgisini geliştirmek amacıyla projelendirilen ve bir ev köpeği ile bir sokak kedisinin dostluğu üzerine kurulan hikâye minik dostlarımızın dünyasına yeni kapılar aralayacak. DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü uzmanları tarafından da incelenip ilkokul çocukları için pedagojik açıdan uygunluğu onaylanan tiyatro oyunu bir anlamda çağımızın fablı.

Öyle ki bu hikâye için kamera karşına geçen Ömür Gedik, Tuna Arman, Reyhan Karaca ve Yavuz Seçkin gibi hayvan haklarına duyarlı sanatçıların her biri karga, öküz, kurbağa ve tilki gibi hayvanlara can vererek çocukları yeni maceralara sürükledi. Ünlülerimiz, çocuklar için hem gerçek hayatla sinema arasında bir köprü oluşturdu hem de Tiyatrokare sanatçılarının canlandırdığı hayvan karakterlerini yedinci sanatın çatısı altında, sinemada buluşturdu.

19 ve 20 Ocak'ta saat 12.00'de Halkalı Kültür Merkezi'nde, 31 Ocak'ta saat 11.00 ve 15.00'te ise Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde sahne alacak "Bir Dostluk Hikâyesi" adlı müzikli çocuk oyunu Nisan ayı boyunca da Halis Kurtça Kültür Merkezi ve Akatlar Kültür Merkezi'nde her cumartesi pazar tüm tiyatro sever çocukları ve ailelerini bekliyor…

Goody Çocuk Tiyatrosu'nun "Bir Dostluk Hikâyesi" adlı müzikli çocuk oyunu ile ilgili tüm detaylara www.facebook.com/Goodymama'dan; Goody markalı ürünler ve markanın sahibi Türkiye'nin ilk yerli kuru mama üreticisi Tropikal Pet hakkındaki bilgiye ise www.goody.com.tr ve www.tropikalpet.com.tr adreslerinden ulaşılabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Goody Çocuk Tiyatrosu Kültür Merkezlerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement