Gürsel Tekin: CHP'den Korkuyorlar - Son Dakika
Güncel

Gürsel Tekin: CHP'den Korkuyorlar

Gürsel Tekin: CHP\'den Korkuyorlar

Gürsel Tekin, "CHP'den korkuyorlar 'nasıl itibarsızlaştırabiliriz? diye düşünüyorlar" dedi.

01.02.2013 16:47  Güncelleme: 08:39

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "CHP'den korkuyorlar 'nasıl itibarsızlaştırabiliriz? Nasıl belediyeleri basabiliriz?' Nereyi basarsanız basın. Bu konuda yapamayacağınız tek bir şey var, CHP'yi itibarsızlaştıramazsınız" dedi.

Bir haber sitesinin 3. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde 'Siyasette ve yerel yönetimlerde iletişim ve başarı' konulu panel düzenlendi. Kadıköy Evlendirme Dairesi'ndeki panele CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in yanı sıra Akşam Gazetesi yazarı Gürkan Hacır da katıldı.

LASTİK ÇİZME HEDİYE EDİLDİ

Haber sitesinin kurucusu Reşat Şahin Öztürk, site çalışanlarının Tekin'e manidar bir hediyesinin olduğunu belirterek çalışanlar adına Tekin'e lastik çizme armağan etti. Tekin, hediyeyi görünce gülmeye başladı.

"PATRİOT FÜZELERİNE NİYE İHTİYACIMIZ VAR?"

Tekin, "Gazeteci soruyor Başbakan'a 'Patriot füzeleri gelecekmiş, ne diyorsunuz?' Başbakan dedi, 'Asparagas, nereden çıkarıyorsunuz?' Demedi mi bunları? 63 tane köşe yazarı, Allah'tan korkmuyor musunuz? Bir gün de deyin ki 'ya Başbakan ayıptır, sen 50 gün önce dedin ki Patriot Füzelerinin ne işi var? Şimdi Patriot füzeleri Türkiye'nin stratejik bölgelerinin tamamına kuruldu. Bizim Patriot füzelerine niye ihtiyacımız var?" diye konuştu.

"CHP'Yİ İTİBARSIZLAŞTIRAMAZSINIZ"

CHP'nin önemli bir süreçten geçtiğini belirten Tekin, bu süreçte partililerin ihtiyacının birlik ve beraberlik olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"O kadar fütursuzlaştılar ki sayın genel başkanımızın kardeşinin çalışması çok normaldir, doğaldır. Sayın genel başkanımızın kardeşi bir inşaat şirketinde çalıştığı için ona tahammül edemediler. İnşaat şirketinin defterlerini istediler. ve o şirket, ana muhalefet liderinin kardeşini işten çıkarmak zorunda kaldı. O kadar aymazlık yükselmiş ki, bakanlar, valileri, kaymakamlıklar, devletin bütün kurumları vergi müdürlerine kadar indi. Şimdi önümüzdeki günlerde herkesle mücadele edeceksiniz. Onun için CHP'den korkuyorlar 'nasıl itibarsızlaştırabiliriz? Nasıl belediyeleri basabiliriz?' Nereyi basarsanız basın. Bu konuda yapamayacağınız tek bir şey var, CHP'yi itibarsızlaştıramazsınız. Türkiye'nin umudu Cumhuriyet Halk Partisi. Eksiklerimiz, fazlalıklarımız olabilir, her ailede olduğu gibi. Ama bunların aile içerisinde konuşulması lazım." - İstanbul/ Kadıköy

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gürsel Tekin: CHP'den Korkuyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement