Hacımaşlı'da El Emeği Göz Nuru Ürünler Sergilendi - Son Dakika
Güncel

Hacımaşlı'da El Emeği Göz Nuru Ürünler Sergilendi

Hacımaşlı\'da El Emeği Göz Nuru Ürünler Sergilendi

Arnavutköy Hacımaşlı Mahallesi'nde İlçe Halk Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği kursda sertifika alan kursiyerler ürünlerini sergiledi. Serginin organizasyonu Arnavutköy Muhtarlar Derneği gerçekleştirdi.

12.06.2014 02:43

Kursu başarıyla bitirdiler

Hacımaşlı İlköğretim Okulunda düzenlenen sergiye ilgi yoğun oldu. Serginin açılışında bir konuşma yapan Arnavutköy Muhtarlar Derneği Başkanı ve Hacımaşlı Muhtarı Hayri Pekçetin bir konuşma yaparak, "Bu ürünlerin hepsi el emeği göz nuru. Kursiyerlerimiz başarıyla kursu bitirdiler ve öğrendiklerini nakış nakış işleyerek bu ürünleri ortaya çıkardılar. Başta hocamız Nurhayat Ağbaba olmak üzere bütün kursiyerlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Kısa zamanda çok güzel ürünler yaptılar

Daha sonra bir konuşma yapan kurs öğretmeni Nurhayat Ağbaba ise konuşmasında, "Halk Eğitim Merkezimizin destekleriyle kursiyerlermize bildiklerimizi aktarmaya çalıştık. Kısa zamanda çok güzel ürünler yaptılar. Başta Hadımköy'e uzak olduğu için buraya gelmek istememiştim ama şimdide burayı çok sevdim. İyiki gelmişim" diye konuştu.

Serginin Polonyalı ve İspanyalı misafirleri de vardı

Daha sonra hanımların yaptığı ürünleri inceleyen protokol üyeleri, sergiyi gezerek duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Serginin Polonyalı ve İspanyalı misafirleri de vardı. Polonya ve İspanya'da el işi sanatları yapan bir grup Türkiye'de ki kursları, eğitimleri ve Türk kültürünü tanımak için Hacımaşlı'ya gelerek protokolle birlikte onlarda sergiyi gezdi. Program sonunda kursiyerlere başarılarından dolayı plaket taktim edildi ve katılımcılara yemek ikramı yapıldı.

Arif Sapmaz/ Arnavutkoyhaberleri.com

Kaynak: Ziyaretçi

Son Dakika Güncel Hacımaşlı'da El Emeği Göz Nuru Ürünler Sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement