İtalya ve Polonyalı Gençlerden Vali Kalkan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

İtalya ve Polonyalı Gençlerden Vali Kalkan'a Ziyaret

İtalya ve Polonyalı Gençlerden Vali Kalkan\'a Ziyaret

Polonya ve İtalya'dan Hakkari'ye gelen gençler, Hakkari Üniversitesi öğrencileri ile birlikte Vali Necmettin Kalkan'ı ziyaret etti.

11.09.2013 10:46  Güncelleme: 12:12

Hakkari Üniversitesi Projeler Birimi tarafından hazırlanan, "Kültürlerin Hoşgörü Buluşması "adlı proje kapsamında Polonya ve İtalya'dan Hakkari'ye gelen gençler, Hakkari Üniversitesi öğrencileri ile birlikte Vali Necmettin Kalkan'ı ziyaret etti.

Avrupa Birliği, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nca yürütülen Gençlik Programı kapsamında ve Avrupa Komisyonu'ndan sağlanan hibeyle Hakkari Üniversitesi tarafından yürütülen "Kültürlerin Hoşgörü Buluşması" projesi kahsamında İtalya ve Polonya'dan gençler Hakkari'ye geldi. 13 yabancı genç ile Hakkari Üniversitesi'nden 12 öğrenci, Hakkari Valisi Necmettin Kalkan'ı ziyaret etti. Kalkan, Valilik toplantı salonunda bir araya geldiği gençlerle sohbet etti. Kalkan, ülkenin ve kentin bu projelere ihtiyaç duyduğunu, bununla birlikte gençler arasında kaynaşma ve tanıma olacağını söyledi. Vali Kalkan, "Hakkarili gençler bunu iyi değerlendirip, katılımcılarla iletişimlerini geliştirerek dış ülkelerdeki hayat standartlarını, demokrasi, hak ve özgürlüklerin neler olduğunu öğrenebilirler" dedi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İtalya ve Polonyalı Gençlerden Vali Kalkan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement