Hani'deki Bomba Yüklü Tankerle Saldırı Ardından Hava Destekli Operasyon (2) - Son Dakika
Güncel

Hani'deki Bomba Yüklü Tankerle Saldırı Ardından Hava Destekli Operasyon (2)

Hani\'deki Bomba Yüklü Tankerle Saldırı Ardından Hava Destekli Operasyon (2)

Şehit SAYISI 2'YE YÜKSELDİDiyarbakır'ın Hani İlçesi'nde PKK'lıların İlçe Jandarma Komutanlığı'na bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan askerlerin sayısı 2'ye yükseldi.

12.04.2016 11:26

Şehit SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nde PKK'lıların İlçe Jandarma Komutanlığı'na bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan askerlerin sayısı 2'ye yükseldi. Uzman çavuş Sezgin Burak Cantürk'ün şehit olduğu saldırıda ağır yaralanan ve Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavi altına alınan bir uzman çavuş da doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

TÖRENLE UĞURLANDI

Hani'de düzenlenen saldırıda şehit olan uzman çavuş Sezgin Burak Cantürk için Diyarbakır Asker Hastanesi'nde yapılan cenaze törenine Vali Hüseyin Aksoy, Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, askeri erkanlar, patlamada yaralanan şehidin silah arkadaşları katıldı. Aynı saldırıda yaralanan askerler de şehit  uzman çavuş Sergin Burak Cantürk'ün bayrağa sarılı tabutunun araçtan irdirilmesi sırasında güçlükle ayağı kalkarak selam verdiler.

Özgeçmişi okunan Şehit Cantürk'ün cenazesi okunan duaların ardından, toprağa verilmek üzere uçakla memleketi Giresun'a uğurlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hani'deki Bomba Yüklü Tankerle Saldırı Ardından Hava Destekli Operasyon (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement