Hastanede Unutulan Kimlikler Sahiplerini Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Hastanede Unutulan Kimlikler Sahiplerini Bekliyor

Haber Erhan TEKTEN - Kamera Faruk KAHRAMAN İstanbul DHABağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde unutulan çoğunluğu nüfus cüzdanı çok sayıda kimlik belgesi, sahiplerine teslim edilmek üzere muhafaza altında tutuluyor.

01.08.2017 16:58

Haber Erhan TEKTEN - Kamera Faruk KAHRAMAN İstanbul DHA

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde unutulan çoğunluğu nüfus cüzdanı çok sayıda kimlik belgesi, sahiplerine teslim edilmek üzere muhafaza altında tutuluyor. Hastanenin güvenlik müdürü Mahmut Tatar kimsenin kimliklerine sahip çıkmamasından şikayetçi. İstanbul'un en yoğun hastanelerinden birisi olan Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çeşitli servislerde hastalar ya da yakınları tarafından unutulan çoğunluğu nüfus cüzdanlarının oluşturduğu kimlik belgeleri sahiplerini bekliyor. Hastanede 2 ayda 600-700 arası kimlik belgesi unutuluyor ya da kaybediliyor. Belirli bir süre muhafaza edilen kimlikler sahipleri çıkmayınca tutanaklarla yetkili makamlara teslim ediliyor.

ÇOK SAYIDA KİMLİK UNUTULUYOR

Konuyla ilgili görüştüğümüz hastanenin güvenlik müdürü Mahmut Tatar, Genelde kayıt bölümlerinde oluyor. MR bölümlerinde oluyor. Çok sayıda kimlik unutuluyor. Sonrasında soran, peşine düşen kişiler olmuyor. Çok az sayıda insan kimliklerini almaya geliyor. 2 aylık bir süreç içerisinde 600-700 tane kimlik elimizde oluyor. Bunları da biz tutanak altına alıyoruz. 3 ay sonra sahibi gelmezse, bunları toplayıp yetkili makamlara teslim ediyoruz. İnsanlar eşyaları kayboldu mu peşlerine düşsünler. Bırakmasınlar. Her türlü kayıt altına alıyoruz. Bunları saklıyoruz. Fakat vatandaşlar kaybettikleri eşyaları gelip bize sormuyorlar. Takiplerini yapmıyorlar dedi.

Hastanede Unutulan Kimlikler Sahiplerini Bekliyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hastanede Unutulan Kimlikler Sahiplerini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement