Hayvan Satıcıları 3 Zabıtayı Hastanelik Etti - Son Dakika
Güncel

Hayvan Satıcıları 3 Zabıtayı Hastanelik Etti

Hayvan Satıcıları 3 Zabıtayı Hastanelik Etti

Kırıkkale'nin Başpınar semtinde bulunan hayvan pazarına kamyonlarla gelerek satış yapmak isteyen 4 kişi, dolu olduğu gerekçesiyle içeri alınmayınca, 3 zabıtayı tekme, tokat ve sopalarla dövdü.

07.11.2011 12:46

Kırıkkale'nin Başpınar semtinde bulunan hayvan pazarına kamyonlarla gelerek satış yapmak isteyen 4 kişi, dolu olduğu gerekçesiyle içeri alınmayınca, 3 zabıtayı tekme, tokat ve sopalarla dövdü. Zabıtalar, 2 günlük tedavinin ardından taburcu edilirken, 4 zanlıdan 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kırıkkale Belediyesi tarafından kurbanlık hayvan satışı yapılması için hazırlanan Başpınar semtindeki hayvan pazarına, arife günü akşamı Ankara'nın Kalecik ilçesi'nden getirdikleri bir kamyon dolusu küçük ve büyükbaş hayvanlarla girmek isteyen 4 kişi, yer olmadığı gerekçesiyle zabıtalar tarafından içeri alınmadı. Çıkan tartışmanın ardından hayvan satıcıları, tekme, tokat ve ellerindeki sopalarla 3 zabıtaya saldırdı. Zabıta memurları Halil Ölmez, Hüseyin Ayan ve Burhanettin Erdoğan Ata yaralandı. 4 şüpheli ise gözaltına alındı.

Zabıtalar 2 günlük tedavinin ardından taburcu edilirken, gözaltına alınan 4 zanlıdan amca çocukları oldukları öğrenilen Yaşar, Recep ve İlyas Karadoğan tutuklanarak, Delice Kapalı Cezaevi'ne gönderildiler. Bir kişi ise serbest bırakıldı. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hayvan Satıcıları 3 Zabıtayı Hastanelik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement