Her Kitap Yeni Bir Ufuk - Son Dakika
Güncel

Her Kitap Yeni Bir Ufuk

Her Kitap Yeni Bir Ufuk

"Birlikte Kitap Okuyoruz" projesi kapsamında Esenler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Mustafa Uzun, öğrencilere kitap okumanın önemi hakkında bilgi verdi.

31.10.2013 11:20

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığını ve kütüphane sevgisini aşılamak amacıyla Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Birlikte Kitap Okuyoruz" projesi kapsamında, Esenler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Mustafa Uzun, öğrencilerle bir araya geldi.

İlçedeki okullardan eğitim gören öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen önce Adnan Büyükdeniz Dijital Kütüphanesi'nde, sonra da Esenler Halk Kütüphanesi'nde gerçekleşen programda, Esenler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Mustafa Uzun, meslek yaşamı ile ilgili öğrencilere bilgi vererek merak edilen soruları cevapladı.

Kütüphanelerin önemine de değinen uzun, öğrencilerin kütüphaneleri sık sık ziyaret etmesi gerektiğini belirtti. Öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Uzun, kitap okumanın önemini anlatarak, "Okuduğunuz her kitap size yeni ufuklar açar. Her bir kitap yeni bir ufuk demektir" dedi. Program sonunda tüm öğrenciler, Uzun'a günde 40 sayfa kitap okuma sözü verdiler.

KASIM AYI KONUĞU ORHAN AKYILDIZ

Birlikte Kitap Okuyoruz projesinin Kasım ayı konuğu ise; İstanbul Anadolu Yakası İtfaiye Müdürü Orhan Akyıldız olacak. 23 Kasım Cumartesi günü düzenlenecek programda, Akyıldız, öğrencilerle yine Adnan Büyükdeniz Dijital Kütüphanesi ve Esenler Halk Kütüphanesi'nde bir araya gelerek konu ile ilgili bilgilerini paylaşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Her Kitap Yeni Bir Ufuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement