Hilton İstanbul Bosphorus, Contemporary İstanbul Sahnesinde! - Son Dakika
Güncel

Hilton İstanbul Bosphorus, Contemporary İstanbul Sahnesinde!

Hilton İstanbul Bosphorus, Contemporary İstanbul Sahnesinde!

Bu yıl 13. edisyonu gerçekleşecek olan Contemporary İstanbul, 20-23 Eylül tarihleri arasında kapılarını açıyor.

12.09.2018 13:39  Güncelleme: 13:51

Çağdaş sanat alanında en iyi örneklerin bir arada bulunduğu etkinlikte Hilton İstanbul Bosphorus lobisinde yer alan ARP Gallery'deki sanatçıların eserlerinden oluşan karma bir sergi ile yer alıyor.

Hilton İstanbul Bosphorus'da yer alan ve bugüne kadar gerçekleştirdiği sergilerle sanatseverlerin beğenisini kazanan ARP Gallery, Contemporary İstanbul için geri sayıma başladı. ARP Gallery sanatçıları Contemporary İstanbul kapsamında 19-23 Eylül tarihleri arasında kendi yerinde ve 20-23 Eylül tarihleri arasından Contemporary İstanbul sahnesinde eş zamanlı olarak iki ayrı sergi ile sanatseverlerle buluşacak.

Uluslararası festivallerden pek çok ödül kazanmış heykeltıraş sanatçısı Fabien Nizam Güner, yağlı boya ve sulu boya tablolarıyla genellikle insanın iç dünyasının sembolik ifadesine ağırlık veren Haluk Evitan ve soyut ekspresyonist çalışmalarında geniş bir renk yelpazesiyle karmaşık dokular ve dinamik planlar yakalayan Şehriyar Cem, 19-23 Eylül tarihleri arasında Hilton İstanbul Bosphorus'un lobisinde yer alan ARP Gallery'de eserlerini sergileyecek.

Eserlerinde yer alan kahramanları tutku dolu olan, çalışmalarının büyük bölümünü Türkiye'de sürdüren Bulgar ressam Christo Yotov; eserleri ülkemizde ilk defa sergilenecek olan ve yaşadığımız yüzyılın Bruegel'i olarak tanımlanan sanatçı Nikolay Stoev; Rusya, Ukrayna, Polonya, Almanya ve ABD'de pek çok özel koleksiyonda ve Ukrayna'nın Zaporozhye ve Tokmak kentlerindeki müzelerinde eserleri bulunan Ukraynalı sanatçı Valentin Rekunenko ve Fresklerin ve alçı oymaların bulunduğu anıtsal çalışmaları çok sayıda enstitüde ve özel koleksiyonda yer bulan sanatçı Vladimir Pervukhin ise Contemporary İstanbul'daki ARP Gallery bölümünde yapıtlarını sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Hilton İstanbul Bosphorus, lobisinde yer alan ARP Gallery ve Contemporary İstanbul'da eşzamanlı olarak gerçekleştireceği karma sergilerle sanatseverlere keyif ve sanat dolu birkaç gün yaşatacak

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hilton İstanbul Bosphorus, Contemporary İstanbul Sahnesinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement