İftarda Yangın Paniği - Son Dakika
Güncel

İftarda Yangın Paniği

İftarda Yangın Paniği

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Uşak Eğitim Gönüllüleri Derneği ve partisinin kadın kollarınca düzenlenen toplantının ardından Denizli´ye geçti.

04.09.2010 23:08

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Uşak Eğitim Gönüllüleri Derneği ve partisinin kadın kollarınca düzenlenen toplantının ardından Denizli´ye geçti. Bakan Kavaf, Richmond Otel´de, Kadın Gelişim ve Kültür Derneği (KAGED) tarafından verilen iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğine Bakan Kavaf´ın yanı sıra Denizli Vali´si Yavuz Erkmen ve eşi, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ile çok sayıda davetli katıldı. İftar yemeğinin ardından sema gösterisi yapıldığı sırada otelin arkasında bulunan bahçe bölümünde yangın çıktı. Çocukların meşale atması yüzünden başladığı sanılan yangına otel çalışanları yangın söndürme tüpleriyle müdahalede bulundu. Yangın söndürülemeyince durum itfaiye ekiplerine bildirildi. Karahayıt, Pamukkale ve Denizli Belediyesi ekiplerinin çalışması sonucu yangın yaklaşık 30 dakika içinde söndürüldü. Sördürme çalışmalarını Denizli Valisi Yavuz Erkmen de izledi. İftar yemeğine katılanlar ve çalışanlar rahat bir nefes aldı. Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, yangın söndürme çalışmaları sürerken salondan ayrılmadı, programını sürdürdü.

KUTU 1

Kısa adı KAGED olan Kadın Gelişim ve Kültür Derneği, Yetiştirme Yurdu´ndaki genç kızların ev ortamında yaşamaları için çocuk evleri projesini hayata geçirdi. Bugüne kadar altı çocuk evini devreye sokan dernek, İftar yemeğinide Lale Çocuk Evleri yararına düzenledi.

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İftarda Yangın Paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement