Elif Turan Türkiye Kick Boks Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Güncel

Elif Turan Türkiye Kick Boks Şampiyonu Oldu

Elif Turan Türkiye Kick Boks Şampiyonu Oldu

Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Iğdır Üniversitesi Spor Kulübünü temsilen bayanlar 70 kiloda mücadelede eden Elif Turan, Türkiye Kick Boks Şampiyonu oldu.

13.07.2013 21:50  Güncelleme: 16:17

Iğdır Üniversitesi Spor Kulübü, iki sporcusu ile katıldığı Türkiye Kick Boks Şampiyonasında bir altın ve bir de gümüş madalya kazanarak büyük başarı elde etti.

24-30 Haziran tarihleri arasında Denizli'de gerçekleşen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında, Iğdır Üniversitesini bayanlar 70 kiloda temsil eden Elif Turan yaptığı başarılı maçların ardından altın madalya kazanarak sıkletinde Türkiye Şampiyonu oldu. Türkiye Şampiyonasındaki bir diğer Iğdır Üniversitesi temsilcisi Ekrem Kızılkuş ise final müsabakasının ardından gümüş madalya aldı.

Iğdır Üniversitesi Spor Kulübünün Türkiye Kick Boks Şampiyonasında başarılı sonuçlar alması üzerine bir açıklama yapan Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz "Üniversitemiz sporcularının Türkiye Kick Boks Şampiyonasında aldıkları başarılı sonuçlar bizleri çok mutlu etti. İlimizin ve Üniversitemizin göğsünü kabartacak sonuçlar ile dönen sporcularımız Elif Turan ve Ekrem Kızılkuş'u gönülden tebrik ediyorum. Sporcularımızın Türkiye Şampiyonasında başarılı sonuçlar almasında büyük katkıları olan başta antrenör Murat Kızılkuş olmak üzere Iğdır Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet Kızılkurt ile birlikte takımımıza desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız'a teşekkür ederim" dedi. Rektör Prof. Dr. Yılmaz sözlerinin devamında 30 Eylül - 0 6 Ekim 2013 tarihleri arasında Brezilya'da yapılacak olan Dünya Kick Boks Şampiyonasına Türkiye Şampiyonu olarak ülkemizi temsil edecek olan Iğdır Üniversitesi Sporcusu Elif Turhan'a başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elif Turan Türkiye Kick Boks Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement