İlhan Eren Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

İlhan Eren Seçim Sonuçları

İlhan Eren Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Sivas Koyulhisar belediye başkan adayı olan İlhan Eren isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:07

31 Mart seçimlerinde AK Parti Sivas Koyulhisar belediye başkan adayı olan İlhan Eren isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Sivas Koyulhisar ilçesinde toplam 4 aday ile yarışan İlhan Eren isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Sivas Koyulhisar adayı İlhan Eren kimdir? AK Parti Sivas Koyulhisar adayı İlhan Eren yüzde kaç oy aldı?

İlhan Eren Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Sivas Koyulhisar belediye başkan adayı olarak gösterilen İlhan Eren Koyulhisar ilçesinde % 40,28 oranında oy almıştır. Koyulhisar ilçesinde % 40,28 oranında oy olan İlhan Eren adlı AK Parti adayı toplamda 986 adet oy sayısına ulaştı.

İlhan Eren Kimdir?

İlhan Eren Seçim Sonuçları

İlhan Eren, 1947 yılında Koyulhisar'da doğdu. Koyulhisar Belediyesinde 20 yıl çeşitli görevlerde bulunan Eren, 1996 yılında emekli oldu. 2004 yılında yapılan belediye başkanlığı seçimlerinde AK Parti'den Belediye Başkanı olarak aktif siyasete adım attı. Eren, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Sivas Koyulhisar ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel İlhan Eren Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement