İp, Perinçek ile Görüşmek İçin Bakanlığa Başvurdu - Son Dakika
Güncel

İp, Perinçek ile Görüşmek İçin Bakanlığa Başvurdu

İp, Perinçek ile Görüşmek İçin Bakanlığa Başvurdu

Parti Merkez Yürütme Kurulu Daimi Komitesi, Ergenekon davasında ağırlaştırılmış müebbet ile 34 yıl 4 ay hapisle cezalandırılan Genel Başkan Doğu Perinçek ile yaklaşan yerel seçimler nedeniyle toplantı yapmak için Adalet Bakanlığı'na başvuruda bulundu.

15.01.2014 15:30

İşçi Partisi (İP) Merkez Yürütme Kurulu Daimi Komitesi, Ergenekon davasında ağırlaştırılmış müebbet ile 34 yıl 4 ay hapisle cezalandırılan Genel Başkan Doğu Perinçek ile yaklaşan yerel seçimler nedeniyle görüşmek için Adalet Bakanlığı'na başvurdu.

Partiden yapılan açıklamada, Genel Başkan Vekili Hasan Basri Özbey tarafından Adalet Bakanlığı'na verilen dilekçede, 4- 6 Ekim 2013 günlerinde Ankara'da yapılan toplantıda, İP 9. Genel Kurultayı'nın, Silivri Cezaevi'nde bulunan Perinçek'i oybirliğiyle yeniden genel başkanlığa seçtiği belirtildi.

Yerel seçimlerin 30 Mart'ta yapılacağı hatırlatılan dilekçede, partinin Merkez Yürütme Kurulu Daimi Komite üyelerinin, Perinçek ile seçimlerde izlenecek politikaları ve diğer parti meselelerini ivedilikle görüşmek istediği kaydedildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İp, Perinçek ile Görüşmek İçin Bakanlığa Başvurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement