İş Dünyasının Duayenleri Bu Kitapta Yaşayacak - Son Dakika
Güncel

İş Dünyasının Duayenleri Bu Kitapta Yaşayacak

İş Dünyasının Duayenleri Bu Kitapta Yaşayacak

Gazeteci Füsun Karasinir Çağlar, İzmir'in önemli isimleriyle gerçekleştirdiği röportajlarından oluşan "İzmir İş Dünyasının Unutulmayan Başkanları" kitabı tanıttıldı.

28.08.2014 11:50  Güncelleme: 11:56

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yanısıra Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın da katıldığı bu özel gecede, İzmir basın ve iş dünyasından önemli isimleri de hazır bulundu.

İlk kitabını yayınlamaktan dolayı heyecan duyduğunu söyleyen Çağlar, duayen işadamları ile yaptığı röportajlarla İzmir ekonomisinin ve sanayisinin temsilcilerinin deneyimlerini geleceğe aktarmayı amaçladığını vurguladı.ece sonunda bir de pasta kesildi. Çağlar'ın "İzmir İş Dünyasının Unutulmayan Başkanları" adı altında toplanan çalışmasında; İzmir iş dünyasının önemli isimleri Enis Özsaruhan, Hasan Denizkurdu, Kemal Çolakoğlu, Oğuz Tatış, Şadi Katırcıoğlu, Salih Esen, Samim Sivri, Selim Yaşar, Şinasi Ertan, Tufan Ünal ve Uğur Yüce ile gerçekleştirilen röportajlar yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İş Dünyasının Duayenleri Bu Kitapta Yaşayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement