İstanbul'daki KCK Davasının 23. Duruşması Başladı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki KCK Davasının 23. Duruşması Başladı

İstanbul\'daki KCK Davasının 23. Duruşması Başladı

PKK'nın üst yapılanması KCK'ya ilişkin, aralarında gazetecilerin de bulunduğu 20'si tutuklu 46 sanığın yargılandığı davanın 23. duruşması başladı.

30.10.2013 10:53  Güncelleme: 11:00

Terör örgütü PKK'nın üst yapılanması KCK'ya ilişkin, aralarında gazetecilerin de bulunduğu 20'si tutuklu 46 sanığın yargılandığı davanın 23. duruşması başladı.

İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesince, Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi dışında oluşturulan büyük salonda görülen duruşmaya, 19 tutuklu ile 7 tutuksuz sanık katıldı.

Pazartesi günü yarım kalan savunmasını Türkçe yapmaya devam eden tutuksuz sanık Ülkem Evrim Kepenek, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'ne bu yıl müzik dalında Ahmet Kaya'nın layık görüldüğünü hatırlatarak, bu konu hakkında bir şeyler söylemek istediğini belirtti.

Mahkeme Başkanı Ali Alçık, "Lütfen savunmamıza devam edelim. Ahmet Kaya'ya ödül vermek ile savunmanın bir alakası yok. Savunmayı suistimal etmeyin" dedi.

Bunun üzerine Kepenek, "Madem öyle ben bunu savunmamın içinde de verebilirim. Ancak biliyorsunuz Ahmet Kaya'ya da çok sayıda dava açılmıştır" diye cevap verdi.

Duruşma, Kepenek'in savunmasının alınmasıyla devam ediyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki KCK Davasının 23. Duruşması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement