İstanbul Okmeydanı'nda Gergin Saatler Yaşanıyor - Son Dakika
Güncel

İstanbul Okmeydanı'nda Gergin Saatler Yaşanıyor

İstanbul Okmeydanı\'nda Gergin Saatler Yaşanıyor

Burak Can Karamanoğlu'nun öldüğü Fatih Sultan Mehmet Caddesinde toplanan bir grup, polisin geniş güvenlik önlemleri nedeniyle ara sokaklara dağıldı.

13.03.2014 22:53  Güncelleme: 23:02

Burak Can Karamanoğlu'nun yaşamını yitirdiği Fatih Sultan Mehmet Caddesi yakınlarında toplanarak yürüyüşe geçen eli sopalı ve palalı bir grup, polisin geniş güvenlik önlemleri nedeniyle ara sokaklara dağıldı.

Berkin Elvan'ın cenazesinin ardından çıkan olaylarda Okmeydanı'nda iki grup arasında kavga çıkmış, çıkan silahlı kavgada Burak Can Karamanoğlu hayatını kaybetmişti. Karamanoğlu'nun ölümünü protesto etmek amacıyla olay yerinin yakınlarına gelen bir grup vatandaş ateş yaktı ve sloganlar attı.

Burada bir süre bekleyen grup ardından yürüyüşe geçerek sloganlar atmaya devam etti. Yürüyüşleri sırasında polisin kurduğu barikatla karşılaşan grup, ara sokaklara dağılırken bir grup da polis barikatının olduğu sokağın karşısında bekleyişini sürdürüyor.

Öte yandan, Okmeydanı'nın ara sokaklarında toplanan bazı gruplar da polise havai fişek ve taş attı. Güvenlik amacıyla basın mensupları alandan uzaklaştırılırken, alana çok yakın bir noktadan silah sesi geldi.

Okmeydanı'nda polis karşıt grupların bir araya gelmemesi için yoğun çaba harcarken, bölgede gergin bekleyiş sürüyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İstanbul Okmeydanı'nda Gergin Saatler Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • SERDAR: SOKAKLARI YIKIP YAKAN VE MASUM İNSANLARIN ÖLÜMÜNE SEBEP OLANLARA İNAT AKP YE OY VERİCEM 1 1 Yanıtla

Advertisement