İstasyon'da GESMEK Sergisi - Son Dakika
Güncel

İstasyon'da GESMEK Sergisi

İstasyon\'da GESMEK Sergisi

Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları(GESMEK)'te yılsonu mahalle sergileri devam ediyor.

18.05.2013 16:15

Meslek edindirme üniversitesi; GESMEK

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in ev sahipliğinde düzenlenen GESMEK İstasyon Mahallesi yılsonu sergisinin açılışına katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, "GESMEK, 65 farklı branşta 11 bin öğrencinin eğitim gördüğü bir meslek edindirme kursu olmaktan öteye; bir meslek edindirme üniversitesi halini almış. Emeği geçenleri kutlarım" dedi

GENİŞ KATILIMLI SERGİ

İstasyon Mahallesi'nde bulunan kurs merkezinde kadın üst giysileri dikimi, iğne oyası, mefruşat, el nakışı branşlarında eğitim gören 242 öğrenci için düzenlenen sertifika töreni ve sergi açılışı çok sayıda davetlinin katılımıyla önceki gün gerçekleştirildi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, AK Parti İstasyon Mahallesi Başkanı Şenol Soba, belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, belediye meclis üyeleri, Halk Eğitim Müdürü Özcan Çaput, Mahalle Muhtarı Mehmet Keskin, kursiyerlerin aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

ÖNCE ALTYAPI HİZMETİ

Kursiyerlere sertifikaların takdim edildiği sergi açılışında ilk olarak söz alan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, "8 ay sebat ederek hünerlerine hüner katan kursiyerlerimizi ve kıymetli hocalarını; Gebzelilere bu imkanları sunan belediye başkanımızı kutlarım" dedi. Kaflı'nın ardından söz alan ve selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, asli belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarıyla da Gebzelilerin hizmetinde olduklarını dile getirdi. Köşker, "Bütün gayemiz, Gebze'mizi daha yaşanabilir bir kent haline getirebilmek. Sizlerden aldığımız güçle bu hedef doğrultusunda ekibimizle beraber çalışıyoruz. Kentin dört bir yanında eşit hizmet parolasıyla altyapı ve üstyapı çalışmaları başlattık. Bu çalışmalarımız kapsamınsa İstasyon Mahallemizde de önce altyapı dedik ve çok şükür bu hizmeti tamamladık.

İSTASYON GÜZELLEŞİYOR

Şimdi ise asfaltlı yolları, kaldırımları ve her türlü kentsel donatılarıyla İstasyon'u daha da güzelleştiriyoruz. Marmaray projesinin tamamlanması E-5 dal-çık projesiyle İstasyon Mahallesi, Gebze'mizin dışarıdan gelen konuklarımızın karşılanacağı bir nevi kentin vitrini haline gelecek. İstasyon Mahallemize kazandıracağımız bilim sanat merkeziyle önemli bir sosyal aktivite merkezi kazanmış olacak. Bugün burada birlikte sergi açılışını yapacağımız yılsonu sergisi bizlere gösteriyor ki; GESMEK sosyal belediyeciliğin en önemli hizmeti haline gelmiş. Bu noktalara gelmesinde kıymetli hocalarımızı ve siz değerli kursiyerlerimizi tebrik etmek isterim. GESMEK sizlerin de desteğiyle büyüyen hünerli bir aile geldi.

BİR MESLEK ÜNİVERSİTESİ

Sergimiz kentimize ve mahallemize hayırlı olsun " dedi. Başkan Köşker'in ardından söz alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ise, "GESMEK, 65 farklı branşta 11 bin öğrencinin eğitim gördüğü bir meslek edindirme kursu olmaktan öteye bir meslek edindirme üniversitesi halini almış. Bu büyük ailenin oluşmasında, bu güzelliklerin ortaya çıkmasında, başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen herkesi canı gönülden kutlarım. Sergimiz hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından sertifika töreni gerçekleştirildi. Serginin açılış kurdelesini konuklar ve protokol üyeleri birlikte kesti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstasyon'da GESMEK Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement