İZMİR 15 Temmuz şehitleri için lokma döküldü - Son Dakika
Güncel

İZMİR 15 Temmuz şehitleri için lokma döküldü

15 Temmuz şehitleri için lokma döküldüİzmir'de, Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, şehitler için Kuran-ı Kerim okundu, lokma döküldü.

12.07.2019 15:09  Güncelleme: 17:10

15 Temmuz şehitleri için lokma döküldü

İzmir'de, Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, şehitler için Kuran-ı Kerim okundu, lokma döküldü.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında tüm Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de de çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ndeki Hacı Fatma Tatari Camisi ve Narlıdere Kutlu Yalvaç Camisi'nde, cuma selasının ardından şehitlerin ruhu için Mevlit ve Kuran-ı Kerim okundu. Kuran-ı Kerim okunmasının ardından, cuma namazı kılındı. Okul idarecilerinin de katıldığı etkinlikte, namaz sonrasında şehitlerin ruhu için lokma döküldü. Hacı Fatma Tatari Camisi İmamı Ömer Şimşek şehitler için dua etti. Şimşek, ülkenin bir daha böylesi bir kötü durumla karşılaşmamasının en büyük temennisi olduğunu belirterek, Allah bu millete bir daha 15 Temmuz'u yaşatmasın. Bu millet, feraseti ve cesareti sayesinde tarih boyunca en büyük olayların altından kalktığı gibi, 15 Temmuz'da da bir destan yazmıştır dedi.

İZMİR 15 Temmuz şehitleri için lokma döküldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İZMİR 15 Temmuz şehitleri için lokma döküldü - Son Dakika


Advertisement