İzmir Büyücüsü, Podyumda - Son Dakika
Güncel

İzmir Büyücüsü, Podyumda

İzmir Büyücüsü, Podyumda

If Wedding Fashion İzmir 2011- 5.

16.02.2011 05:01

IF Wedding Fashion İzmir 2011- 5. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nın açılış galası İzmirli modacı Simay Bülbül'ün 'Attarti Ana' temalı defilesiyle yapıldı. İZFAŞ tarafından organize edilen ve Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu ile Ege Giyim Sanayicileri Derneği desteğiyle İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 19 Şubat'a kadar sürecek fuarın açılış defilesinde birbirinden ünlü mankenler podyuma çıktı.

Her koleksiyonuyla bir hikaye anlatan Simay Bülbül, İzmirli modaseverlere büyücü bir kadının hikayesini büyü ve sihirle anlattı. Bülbül, İzmir'deki ilk defilesinde 'Avant-garde Couture' koleksiyonuyla derinin gece kıyafetine uyanışını anlattı. Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Brooke Shields'in tasarımını giydiği Bülbül, bu koleksiyonda da büyüleriyle yaşamda iz bırakan bir kadının hikayesinin peşine düşüyor. Simay Bülbül'ün koleksiyonunu İzmirli bir büyücü kadın olan Attarti Ana'nın yaşamı dönüştüren büyüleriyle yarattı. Koleksiyondaki her bir kıyafet geçmişin sihriyle besleniyor. Türk derisi ile tasarlanan 30 parçadan oluşan koleksiyonun ana materyali deri olmakla birlikte şifon ve ipek elbiseler de koleksiyonun sürprizleri arasında yer alıyor. Attarti Ana koleksiyonundaki elbiseler dar korsajlar ve işlemelerle süslü. Renkler siyahtan başlıyor ve mavi, yeşil, bej ve ekruya kadar uzanıyor.

Simay'ın koleksiyonunu Uğurhan Akdeniz'in koreografisilye Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Sema Şimşek, Didem Soydan, Merve Büyüksaraç, Beril Kayar, Alona Kral, Duygu Akdeniz, Bürde Aslan, Doluyan Ergin, Pelin Tolon, Simge Ünal, Soley Akça, Nergis Gemici, Buse Işık, Ezgi Tuyuran taşıdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Büyücüsü, Podyumda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement