İzmir Deniz Ticareti Odası'nda Başkan Kamacı'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

İzmir Deniz Ticareti Odası'nda Başkan Kamacı'ya Ziyaret

İzmir Deniz Ticareti Odası\'nda Başkan Kamacı\'ya Ziyaret

İMEAK İzmir Deniz Ticaret Odası'nın 22 Mayıs 2013'te gerçekleştirilen kongresinde seçilen yeni Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Başkan Yardımcısı Savaş Ercan ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nden Mihri Çelik Belediye Başkanı Kamacı'yı makamında ziyaret etti.

19.06.2013 09:58  Güncelleme: 09:59

Türk deniz ticaret sektörünün önemli bir mesleki kuruluşu olan ve merkezi İstanbul'da bulunan Deniz Ticaret Odası, Kamacı'yı ziyaretinde Didim'in denizcilik açısından önemini dile getirdiler ve gelecekte Didim Belediyesi ile birlikte ortak projeler içinde olmak istediklerini belirttiler. Başkan Kamacı, ülkemizin denizlerimiz açısından çok avantajlı olduğunu ancak ticari anlamada potansiyelimizin yeterli düzeyde kullanılamadığına dikkat çekti. Didim'de denizciliğin gelişmesi ve deniz yoluyla Didim'e gelen ziyaretçi sayısının arttırılması konusunda önemli girişimleri olduğunu, bürokratik süreçlerin uzamasından dolayı bunların hayata geçirilmesi konusunda sıkıntılar yaşadıklarını belirtti. Ancak gözle görülür bir biçimde Didim'de denizciliğin geliştirilmesi konusunda önemli adımlar atıldığını, yeni yatırımcıların ilgisinin arttığını sözlerine ekleyen Kamacı, özellikle Didim'deki sivil toplum kuruluşlarının da bu konuda duyarlı olduğunu sözlerine ekledi.

Marmara Denizi Bölgesi'nden, Ege Kıyıları'na, Akdeniz Kıyı Bölgeleri'ne ve Karadeniz kıyılarını kapsayacak şekilde çalışmalarını yürüten Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu'na yeni görevlerinde başarılar dileyen Başka Kamacı, önümüzdeki süreçte Didim'de denizcilik alanında birlikte projeler geliştirmek konusunda Didim Belediyesi'nin her zaman hazır olduğunu belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmir Deniz Ticareti Odası'nda Başkan Kamacı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement