İzmir Valisi Kıraç'tan İha'ya Övgü - Son Dakika
Güncel

İzmir Valisi Kıraç'tan İha'ya Övgü

İzmir Valisi Kıraç\'tan İha\'ya Övgü

İzmir Valisi Cahit Kıraç basının tarafsızlık ilkesini hatırlatarak İHA'ya övgüde bulundu.

26.06.2012 14:29

İzmir Valisi Cahit Kıraç basının tarafsızlık ilkesini hatırlatarak İHA'ya övgüde bulundu. Vali Kıraç, "Doğru ve dürüst haberler yapıyorsunuz" dedi.

İhlas Haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürü Yusuf Kahraman, Bölge Koordinatörü Özcan Aydın, İhlas Haber Ajansı Pazarlama Müdürü Ahmet Burak Varlık ile

İhlas Haber Ajansı Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Uzun İzmir Valiliği'ne nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kıraç, kentin EXPO 2020 adaylığı konusunda basın ve medyanın üzerine düşen görevleri yerine getirdiğini ancak adaylık kategorisinde başarıyı göğüslemek için toplumun her kesiminden destek beklediklerini belirtti. EXPO'nun bir Türkiye projesi olduğunu hatırlatan Vali Kıraç, medyadan da gerekli desteğin hız kesmeden devam etmesi gerektiğinin vurgusunu yaptı.

Vali Kıraç, "Medya dünyası her alanda doğru ve tarafsız olarak görevini yapmalıdır. İhlas Haber Ajansı bu konuda yelpazesini doğru açıda tutmaktadır. Ajans olarak doğru ve dürüst haberlere imza atıyorsunuz" diye konuştu.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir Valisi Kıraç'tan İha'ya Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement