İzmirli Biletçiler 'Nimet Abla' Gibi İş Yapmayı Umuyor - Son Dakika
Güncel

İzmirli Biletçiler 'Nimet Abla' Gibi İş Yapmayı Umuyor

İzmirli Biletçiler \'Nimet Abla\' Gibi İş Yapmayı Umuyor

Yılbaşına bir hafta kala satışların yoğun olmadığını söyleyen İzmirli milli piyango biletçileri, İstanbul’daki meşhur piyango bayisi 'Nimet Abla' gibi iş yapmayı umut ediyor.

26.12.2013 09:49

Yılbaşına bir hafta kala satışların yoğun olmadığını söyleyen İzmirli milli piyango biletçileri, İstanbul'daki meşhur piyango bayisi 'Nimet Abla' gibi iş yapmayı umut ediyor.

İzmirli milli piyango biletçileri, bilet satışlarının önceki yıllara göre daha az olmasından şikayet etti. Kimi bu durumu biletlere yapılan yüzde 25'lik zamlara bağladı, kimi ise İstanbul'daki milli piyango biletçisi Nimet Abla gibi iş yapmayı umdu.

Önceki yıllarda yılbaşına bir hafta kala iyi satış yaptıklarını belirten biletçi Rıdvan Uğurlu, "Satışlar durgun bu zamanda satışların uçması lazımdı. Nimet Abla isim yapmış orada kuyruk olur ama diğer taraflarda kuyruk yok. Benim sattığım bilete piyango çıkarsa ben de Rıdvan Ağabey olurum" dedi. Satışların az olmasından yakınan biletçi Ahmet Tamer Uçar ise bu durumu biletlere yapılan yüzde 25'lik zamlara bağladı. Uçar, sahte bilet konusunda da vatandaşları uyardı. Güvendikleri kişilerden bilet alınması gerektiğini kaydeden Uçar, "Biletçilerin yaka kartlarına baksınlar, tezgahlara dikkat etsinler. Yaka kartsız, ruhsatsız yerlerden bilet almasınlar. Şüphelenirlerse biletçiden ruhsatlarını sorsunlar" diye konuştu.

HAYAL KURMAYA BAŞLADILAR

50 milyon TL'lik büyük ikramiye için büyük umutlarla bilet alan vatandaşlar ise şimdiden hayaller kurdu. Büyük ikramiyeyi kazanırlarsa çift olarak hayallerini gerçekleştirmek istediklerini belirten Ümit Akbaş, "Yurt dışında eğitimimize devam etmek istiyoruz. İkimiz de sanatçıyız. Para bize çıkarsa tüm gitar eğitimlerinin olduğu bir okul açmak istiyorum ama bütün parayı kendim için harcamam, yardım ederim" dedi.

Yıllardır milli piyango bileti aldıklarını ancak hiç kazanamadıklarını söyleyen İsmail Doğan, Hasan Yücedağ ve Hakan Üret ise "Her sene alıyoruz ama amorti bile çıkmadı. Bu sene inşallah kazanacağız biraz umudumuz var" diye konuştular. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmirli Biletçiler 'Nimet Abla' Gibi İş Yapmayı Umuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement