İzmit Adliye Sarayı'nda Tabanca Paniği Emanete Bırakılar Ruhsatlı Tabancayı Polis Memuru İncelerken Ateş Aldı - Son Dakika
Güncel

İzmit Adliye Sarayı'nda Tabanca Paniği Emanete Bırakılar Ruhsatlı Tabancayı Polis Memuru İncelerken Ateş Aldı

İzmit Adliye Sarayı\'nda Tabanca Paniği
Emanete Bırakılar Ruhsatlı Tabancayı Polis Memuru İncelerken Ateş Aldı

İzmit'te Adliye Sarayı'nda Görülen Bir Duruşmaya Gelen Bir Kişinin Bıraktığı Ruhsatlı Tabancayı Merak Edip İncelemek İsteyen Polis Memuru, Silahın Kaza ile Ateş Alması Sonucu Paniğe Yolaçtı. Tabancayı İnceleyen Polis Memurunun Yanında Bulunan Bir Kadın Polis, Ani Refleksle Ayağını Masaya Çarpıp Kanatınca, Herkes Onun Vuruduğunu Zannetti. Ancak Hastaneye Götürülen Polis Memurunun Yaralanmasının Çarpmadan Kaynaklandığı Anlaşıldı.

15.09.2010 18:25

İzmit'te Adliye Sarayı'nda görülen bir duruşmaya gelen bir kişinin bıraktığı ruhsatlı tabancayı merak edip incelemek isteyen polis memuru, silahın kaza ile ateş alması sonucu paniğe yolaçtı. Tabancayı inceleyen polis memurunun yanında bulunan bir kadın polis, ani refleksle ayağını masaya çarpıp kanatınca, herkes onun vuruduğunu zannetti. Ancak hastaneye götürülen polis memurunun yaralanmasının çarpmadan kaynaklandığı anlaşıldı.

Olay saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yan kuruluşlarından Belde AŞ. davasında tanık olarak dinlenmek için Kocaeli Adliyesi'ne gelen Mehmet Akif Karaosmanoğlu arama noktasında ruhsatlı tabancasını polis memuruna teslim etti. Tabancayı inceleyen ve namluda mermi olduğunu fark edemeyen polis memuru memur tetiğe yanlışlıkla dokununca, silah ateş aldı. Mermi yere isabet ederken, polis noktasında görev yapan genç bir kadın polis memuru da silahın ateş almasıyla korkuya kapılarak bacağını masaya çarpıp kanattı.

Kadın polis memurunun ayağından vurulduğunun zannedilmesi üzerine Kocaeli Adliyesi'nde kısa süreli panik yaşandı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda ekip otosu ve çevrede görev yapan polis memurları Adliye binasına yönlendirildi. Meydana gelen olayın ardından tabancayı ateşleyen genç polisin ifadesi alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmit Adliye Sarayı'nda Tabanca Paniği Emanete Bırakılar Ruhsatlı Tabancayı Polis Memuru İncelerken Ateş Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement