Jcı Bursa, Jcı Wrockaw ile Twınnıng İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Jcı Bursa, Jcı Wrockaw ile Twınnıng İmzaladı

Jcı Bursa, Jcı Wrockaw ile Twınnıng İmzaladı

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Bursa Şubesi ( JCI Bursa), Polonya’dan JCI Wrockaw Şubesi ile twinnig imzalayarak iki şube arasında birlikte yapılacak projelerle ilgili süreçleri başlattı.

06.05.2014 15:50

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Bursa Şubesi ( JCI Bursa), Polonya'dan JCI Wrockaw Şubesi ile twinnig imzalayarak iki şube arasında birlikte yapılacak projelerle ilgili süreçleri başlattı.

JCI Bursa Başkanı Özge Dülger önderliğinde gerçekleşen proje imza törenine JCI Bursa 2013 Dönem Başkanı Özge Özkan Kızanlık ve Senatör Ayşe Coşkun Şener de katıldı. Şube başkanları imzalanan bu protokol ile uluslararası iş alanlarında business network projelerini değerlendirdiler.

JCI Bursa üyeleri ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu imza töreni kutlama yemeği ile son buldu.

JCI NEDİR?

JCI, dünya çapında faaliyet gösteren genç liderler ve girişimciler federasyonunun marka ismi olarak biliniyor. 100'ü aşkın ülkede, 6 binden fazla yerel şubede yaklaşık 250 bin üyesi bulunuyor. JCI, liderlerin ve girişimcilerin tanışma, öğrenme ve büyüme yeri olarak ifade ediliyor. Siyasi ve dini yönelimi olmayan, cinsiyet ve ırk ayırımı yapmayan 18-40 yaş arası gençlerin 'Daha iyi ol' sloganıyla liderlik vasıflarını geliştirip toplumsal bilinç kazandırarak yaşadıkları toplumda pozitif değişimi sağlamalarına destek olmayı amaçlayan uluslararası bir sivil toplum kuruluşu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jcı Bursa, Jcı Wrockaw ile Twınnıng İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement